Computercraft İşletim Sistemi - AdmiOS! Artık konsol olmadan da Computercraft kullanabileceksiniz!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ne! Nasıl! Konsol Olmadan Computercraft mı? Olamaz! OLABİLİR! (Sadece Advanced computerlere göre ayarlı ama :D)

Merhaba! Ben Admicos. Bugün sizlere uzun bir süre önce yapığım computercraft işletim sistemimi göstereceğim. Fakat renklerin çalışması için Advanced computer gerekli.
İngilizce çünkü ilk başta ComputerCraft forumlarında paylaşmıştım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Türkçe Yama istiyorsanız konunun altına bakınız.
Resimler:

İndirebilmek için HTTP API nin açık olması gerekir. Ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
a erişebilmeniz gerekir.

İndirmek için şu komutu bilgisayara girin. Komut -> pastebin run vwgngEY6

Türkçe yapmak istiyorsanız Yukarıdaki komut ile indirdikten sonra Start > Terminal yolunu izleyip şu komutu girin. Komut -> pastebin run fV9xT1wA

Son düzenleme:

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süper bende FarukOS diye bir işletim sistemi yapıyorum seninki gibi olur inşallah :D Tekrar söylüyorum mükemmel :)

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamda Türkçe yamayı pastebine atacaktım :D[DOUBLEPOST=1403278037,1403277686][/DOUBLEPOST]Türkçe yama eklendi! Konuda komutu ve nasıl yükleneceği yazıyor
:D yamayı da indirdim güzel olmuş senin kodlarından biraz kullanabilir miyim? credits kısmında belirtirim...

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
:D yamayı da indirdim güzel olmuş senin kodlarından biraz kullanabilir miyim? credits kısmında belirtirim...
İnstalleri bile al :D Şaka bir yana tabi isteyen herkes alabilir. Creditste belitrirlerse. Ha bu arada şu programların Kaynağını alma ben yapmadım: LuaIDE, Firewolf, File Manager, Sketch.

NDFJay isimli arkaaşın tutoriallreine bakarak ne ne işe yarıyo anlayabilirsin.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnstalleri bile al :D Şaka bir yana tabi isteyen herkes alabilir. Creditste belitrirlerse. Ha bu arada şu programların Kaynağını alma ben yapmadım: LuaIDE, Firewolf, File Manager, Sketch.

NDFJay isimli arkaaşın tutoriallreine bakarak ne ne işe yarıyo anlayabilirsin.

O cc programlarını kullanıyorum zaten ben saatin kodlarını alacaktım :D
Bu arada sen onu derken ben NDFJay'ın işletim sistemi yapma tutorialını inceliyordum :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
TR yama updatelendi. Artık konsola girşteki ingilizce yazıda Türkçe. Aynı komut ile indirliyor.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler işletim sistemimin bitmesine az kaldı seninki kadar güzel olamasa da birşeyler yapmaya çalıştım adı DigOS olacak senden boottaki textutils.slowWrite ve desktoptaki saat sistemini aldım... Credits'te belirteceğim...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
hiçbir yerden bakmadan yaptıysan gayet mükemmel bir çalışma olmuş, tabi tam bir işletim sistemi yapacaksan kendi API'lerin olmalı. ComputerCraft API'si ile kendi işletim sistemini yapman pek mantıklı değil. Bana pek %100 sen yapmışsın gibi gelmedi bir video izleyip yapmışsın sanki, ilk işletim sisteminin böyle sorunsuz olması pek inanılacak bir şey değil fakat cidden ilkse Lua'yı çözmüşsündür.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu osu en baştan kodlayacapım. Masaüsyü kodunu ezberledim -sayılır-

=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=