Computercraft İşletim Sistemi - AdmiOS! Artık konsol olmadan da Computercraft kullanabileceksiniz!

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bunu evet vid ile yaptım ama recodedde ezbere + biraz alıntılı yapçam. Alıntılar büyük ihtimalle biraz api, biraz program vs olur

=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=
O zaman Lua'yı bırak :/ Böyle basit şeyler için ezber yapma nasıl yapıldığını öğren. Ben senin bu yaptığın API'yı kendi kodlarımla hiçbir yere bakmadan daha iyisini yaparım :S

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
O zaman Lua'yı bırak :/ Böyle basit şeyler için ezber yapma nasıl yapıldığını öğren. Ben senin bu yaptığın API'yı kendi kodlarımla hiçbir yere bakmadan daha iyisini yaparım :S
Aslında şu tıklamayı ezber değilde diğer şekilde yapabilşyorum. Kordşnatlar biraz sorun ama masaüstü de zaten term.clear term.clearline ve biraz paintutils ki hepsini iyi biliyorum :D menü desen o zaten herkes yapar yani %100 ezber değil :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Aslında şu tıklamayı ezber değilde diğer şekilde yapabilşyorum. Kordşnatlar biraz sorun ama masaüstü de zaten term.clear term.clearline ve biraz paintutils ki hepsini iyi biliyorum :D menü desen o zaten herkes yapar yani %100 ezber değil :)

Ezber bilgini azaltır unutma *-*

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hort gibi olabilir ama apt-get tarzı bir sistem yapıyorum. adı admi-get olacak. şu an package infosu gösterebiliyor. Onun dışında dosyayı indirmek kolaydır herhalde :) yanlız package dediğim tek dosya. apt-getten aklımda kalmış :)[DOUBLEPOST=1410351213,1410349855][/DOUBLEPOST]vee program tamam... şu an programda bir tek bu sistemdeki goodbye programını koydum. programa "pastebin get n7yPJCJf admi-get" ile, goodbye(test paket sayılır :D)a ise "admi-get goodbye" ile ulaşabilirsiniz... Kendi programınızın admigete eklenmesini isterseniz ömden yazınız[DOUBLEPOST=1410351829][/DOUBLEPOST]Vee Admi-Get konusu yayınlandı! https://forum.gamer.com.tr/konu/com...onraki-program-indirme-alternatifiniz.221420/