Evet Operation System. Admicos cevap vermedin bir video izleyerek mi yaptın?Siz windows dur Macdir onları mı kodluyorsunuz anlamadım ben
Not : Linux'ı eklemeyi unutmuşum![]()
Evet Operation System. Admicos cevap vermedin bir video izleyerek mi yaptın?Siz windows dur Macdir onları mı kodluyorsunuz anlamadım ben
Not : Linux'ı eklemeyi unutmuşum![]()
Bunu evet vid ile yaptım ama recodedde ezbere + biraz alıntılı yapçam. Alıntılar büyük ihtimalle biraz api, biraz program vs olurEvet Operation System. Admicos cevap vermedin bir video izleyerek mi yaptın?
O zaman Lua'yı bırak :/ Böyle basit şeyler için ezber yapma nasıl yapıldığını öğren. Ben senin bu yaptığın API'yı kendi kodlarımla hiçbir yere bakmadan daha iyisini yaparımBunu evet vid ile yaptım ama recodedde ezbere + biraz alıntılı yapçam. Alıntılar büyük ihtimalle biraz api, biraz program vs olur
=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=
Aslında şu tıklamayı ezber değilde diğer şekilde yapabilşyorum. Kordşnatlar biraz sorun ama masaüstü de zaten term.clear term.clearline ve biraz paintutils ki hepsini iyi biliyorumO zaman Lua'yı bırak :/ Böyle basit şeyler için ezber yapma nasıl yapıldığını öğren. Ben senin bu yaptığın API'yı kendi kodlarımla hiçbir yere bakmadan daha iyisini yaparım![]()
Ezber bilgini azaltır unutma *-*Aslında şu tıklamayı ezber değilde diğer şekilde yapabilşyorum. Kordşnatlar biraz sorun ama masaüstü de zaten term.clear term.clearline ve biraz paintutils ki hepsini iyi biliyorummenü desen o zaten herkes yapar yani %100 ezber değil
=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=