CozyCraft - IP: cozycraft.net

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucuya benziyor ancak şu warp sız /market olayı bikere yayıldı herkes alıp fiyatlarını bile değiştirmeden kullanıyor sırf warpsız marketim var demek için bana saçma geliyor açıkcası.Başarılar Efenim!

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun açılmasından 5 aydan uzun bir süre geçmesine rağmen sunucuda 0 oyuncu olması :( Pazar ve market sistemini beğendim fakat reklam yapman gerekiyor gerçekten ya da yeni oyun türleri ekleyebilirsin. Geliştirilmesi gereken ufak ama önemli detaylar var dikkat çekici olabilecek bunları atlamışsın gibi görünüyor.

Turan11113300

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
KAHVAL BEY SERVER"İNİZDE OYNADIM BAZI HATALARI WAR MESELA YAY"A YILDIRIM ENCHANT"INI BASIP BAKKAL AMCA PAZAR VB MOBLARIN YERLERİNİ DEİŞTİREBİLİYOR OYUNCULAR BENİM YAPTIĞIM GİBİ =) SADAD:D

BİDE ŞÖYLE BİR SORUN WAR XRAY KORUMASI SPEEDMİNE KORUMASI YOK ADAM GÜNDE 1 M KASIYOR OYNAYAN BİRİ OLARAK
SÖYLİYORUM KAHVAL BEY BİR"DE OYUNDA HİÇ OYUNCULARLA KONUSMAMANIZ BİRAZ İNSANLARI SIKIYOR BİRDE CEZALAR COK AĞIR MESELA KÜFÜRDEN 7 GÜN BAN BİRAZ SAÇMA BENCE AMA YİNDE SİZE KALMIS BİR OLAYDIR BU SADECE BİR GÖRÜŞ