CozyCraft - IP: cozycraft.net

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak kardeşim ben bu oyunu bayadır oynuyorum ve sadece bu serverda oynuyorum. o kadar emeğim hatrım geçti ve o hesabımda en güzel özel enchantlı itemlerim vardı. şimdi de var yeniden daha güzellerini topladım yani o hesabımın açılması çok bir katkısı olmaz ama dediğim gibi emeğim var ve emeğimi istiyorum gereği neyse yapılsın
Bunları banlanmadan önce düşünmeliydin.
Konu güncel.

timetobehero

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bunları banlanmadan önce düşünmeliydin.
Konu güncel.
la oyun zaten hile kaynıyo nesini düşünücem. şansına buldun beni banladın. sana en az 10 kişi sayarım burda hile kullanan onlar oynamaya devam ediyor. iyice havalara girmişin dediğim dedik modundasın ne zararı olucak sana sanki millet kocagün hile açıyorda noluyor?
[automerge]1528122082[/automerge]
al serverını başına çal hocam. böyle rezillik görmedim

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durmadan güncel güncel deyip durma konuyu yukarı tutmaktan başka yaptığın hiçbir şey yok!

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda gerekli online i topladın ve konuyu güncel tutmuyorsun 1 kere güncel yazdıktan sonra konuda bir şey benzemiyor prim yapma bence uyarı alıcaksın

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda gerekli online i topladın ve konuyu güncel tutmuyorsun 1 kere güncel yazdıktan sonra konuda bir şey benzemiyor prim yapma bence uyarı alıcaksın
Gerekli oyuncuyu topladım mı? Ne kadar gerekliydi, oyuncu toplama limiti mi varmış güldürme :yıkıl:.
Konu güncel.