daha akıllıca çözümler bekliyorumBence Win XP Yap Çözülür
Bundan Mantıklısı Zordaha akıllıca çözümler bekliyorum![]()
maalesef bi an heycanlandım fakat 100 ikiside diyer ayarlarda aynı şekilde 100 onları zaten karıştırmıştım bi ara onun için ondan olmadığını biliyorum fakat şu dediğiniz güç güncellemesi nerden bakıyoruz direk denetleme kısmından gözüküyor muLaptopunuz kendine ait sitesinden windows 10 ile birlikte güç seçenekleri için gelen güncellemesi varmı yokmu kontrol edin. (Çogunlukla güncelleme geliyor) Ayreyten güç ayarlarına bakın şu şekildemi.
i.![]()
ayrıca bazı ayarlarda bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası var ve ayarların bazılarına elleyemiyorum çözümünü biliyor musunuz? önceki win10 da yoktu bunda geldiLaptopunuz kendine ait sitesinden windows 10 ile birlikte güç seçenekleri için gelen güncellemesi varmı yokmu kontrol edin. (Çogunlukla güncelleme geliyor) Ayreyten güç ayarlarına bakın şu şekildemi.
i.![]()
anladım onada bakarımMuhtemelen cekirdeklerden 2 si kilitli.İnternetten arastirirsan tum çekirdekleri kullanmanı saglayan programlar var
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet saol 2 çekirdek değil 1 tane kullanıyormuş düzelttim fakat oyun performansında gıdım değişiklik olmadı sizce nedeni nedir? hatta 1.2 ghz oldu core speed fakat halen aynı bi oyun performansı sergiliyor rezalet notebookMuhtemelen cekirdeklerden 2 si kilitli.İnternetten arastirirsan tum çekirdekleri kullanmanı saglayan programlar var
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi