cpu kullanımı hakkında

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
elideki notebook'un hızı normalde 1ghz ancak son 1511 win10 sürümünü yükleyince sabit 0.79 ve 0.78 arasında kalıyor ve yükselmiyor yani yükseltdiğini hiç görmedim önceden sabit 1 di ancak yeni win10 sürümünde düştü çözüm olarak ne önerirsiniz?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Laptopunuz kendine ait sitesinden windows 10 ile birlikte güç seçenekleri için gelen güncellemesi varmı yokmu kontrol edin. (Çogunlukla güncelleme geliyor) Ayreyten güç ayarlarına bakın şu şekildemi.

i.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laptopunuz kendine ait sitesinden windows 10 ile birlikte güç seçenekleri için gelen güncellemesi varmı yokmu kontrol edin. (Çogunlukla güncelleme geliyor) Ayreyten güç ayarlarına bakın şu şekildemi.

i.
maalesef bi an heycanlandım fakat 100 ikiside diyer ayarlarda aynı şekilde 100 onları zaten karıştırmıştım bi ara onun için ondan olmadığını biliyorum fakat şu dediğiniz güç güncellemesi nerden bakıyoruz direk denetleme kısmından gözüküyor mu

i.
ayrıca bazı ayarlarda bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası var ve ayarların bazılarına elleyemiyorum çözümünü biliyor musunuz? önceki win10 da yoktu bunda geldi

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Laptopunuz markasını söyleyin ona göre indirme linklerini veriyim. Bu ayarlarla oynamazsınız hatası hakkında bir bilgim yok. Onu tecnopat forumuna sorabilirsiniz.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarını özelliklerin atabilir misin ? ona göre bir çözüm düşüneceğim sana

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen cekirdeklerden 2 si kilitli.İnternetten arastirirsan tum çekirdekleri kullanmanı saglayan programlar var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

core speed 800 mhz olarak gözüküyor normalde 1000 üstünde olmalı
önceki win10 sürümünde lol den aldığım fps 50-60 civarında ancak yenisi ile 20 yi geçmiyor ve kastıran bi obje olmadığı kısımlarda bile böyle

Muhtemelen cekirdeklerden 2 si kilitli.İnternetten arastirirsan tum çekirdekleri kullanmanı saglayan programlar var

anladım onada bakarım :)

evet saol 2 çekirdek değil 1 tane kullanıyormuş düzelttim fakat oyun performansında gıdım değişiklik olmadı sizce nedeni nedir? hatta 1.2 ghz oldu core speed fakat halen aynı bi oyun performansı sergiliyor rezalet notebook :(