- En iyi cevaplar
- 3
Discord Üzerinden Ekleyen Herkezi Kabul Ettim 24 Saat İçinde Yazmazsanız Siliyorum.Ekledim discord üzerinden bakarsanız mutlu olurum !
İlginiz İçin Teşekkürler.
Discord Üzerinden Ekleyen Herkezi Kabul Ettim 24 Saat İçinde Yazmazsanız Siliyorum.Ekledim discord üzerinden bakarsanız mutlu olurum !
Sunucumuzu Engeç Salı Günü Açmayı Planlıyoruz Ancak Aksi Bir Problem Olursa Birkaç Gün Gecikme Olabilir.Merhaba Sunucu Ne Zaman Açılıcak Bilgi Verebilirmisiniz Teşşekürler
dostum kusura bakma ama minecraft 16 mayıs 2009 yılından açıldığından beri oynuyorsan imkansız gözünü seveyim az dürüst ol 4-5 yıl de yani 9 yıl güzel abartmışsınMerhaba Elimde Hazır bir spawn var discord eklerseniz fotoğraflarımı paylaşabilirim Builderlik için başvuruyorum yaşım 16 9 yıllık tecrübem bulunmakta Discord verirseniz konuşabiliriz
Betadan beri oynamaktayım oyunudostum kusura bakma ama minecraft 16 mayıs 2009 yılından açıldığından beri oynuyorsan imkansız gözünü seveyim az dürüst ol 4-5 yıl de yani 9 yıl güzel abartmışsın![]()
Oyunun Betasından Beri Oynuyorum Ancak Oyun 2009 Yılının Ocak Veya Şuabet Aylarında Beta Olarak Eklendi.Betadan beri oynamaktayım oyunu