Discord Üzerinden Eklersen Görüşebiliriz.
Sunucu Projesi Adlı Bir Konu Bu Oyunculara Açılan Bir İp Yok.İp verin
öhöm az önce ekledim çok büyük ayıp ettin engelledin 19-20 yas falan dedin abicim illa onu mu istiyoz başka versen olmazmı yaDiscord Üzerinden Eklersen Görüşebiliriz.
Ben Seni Engellemedim Arkadaşlıktan Çıkardım Yaş 13 Bizim Alımlarımız +17 Bunu Ben Belirtmişim Konuda. Kböhöm az önce ekledim çok büyük ayıp ettin engelledin 19-20 yas falan dedin abicim illa onu mu istiyoz başka versen olmazmı ya
yemin ederim çok büyük ayıp ettin
Discord Üzerinden Eklerseniz Yardımcı Olabilirim.Selamun Aleyküm Başvuru Yapıcaktımda
![]()
Moderatör Olmak için Geldim Yaşım 13 Pluginlerden Anlıyorum Discordum: đяαģσή cσdєя#3948 Ama Photoshopumda Çok iyidir 2 Yıllık Photoshopcuyum 1 Minecraft Sevrerına Grafikerlık Yaptım Bu Arada 4 Yıldır Minecraft Oynuyorum Eğer Moderatör Olamassam BENİ fACTİONDA rEHBER ypaabilirsinizi Minecrafta Factionla Başladım 2Yıl Aynı Sunucuda Geliştim Sıkıldım BıraktımEkli dosyayı görüntüle 95873
Sunucu Sürümü: 1.8/1.13
Sunucu Türü: Hub
Sunucu Kapasitesi: 1000 kişi
Sunucu Lokasyonu: Türkiye
Sunucu Ram: 32Gb Ram
Ekli dosyayı görüntüle 95873
Ekli dosyayı görüntüle 96244
Biz 2012 Yılından Beri Sürekli Sunucu Açıp Güzel Hale Getirip Satan İsanlardan Birkaçıyız.
Bizim Amacımız Sadece Minecraft Üzerinde Değilde Birçok Oyunda Kitlemizi Belli Etmek İsteyen Bir Oyuncu Grubu Kurabilmek İçin Yıllarını Geren Kişileriz.
Yanımızda Olan Arkadaşlarımızla Beraber Yıllardır Birçok Oyunda Sunucu Açıp Güzel Bir Hale Getiriyoruz Ve Bunları Makul Fiyatlara Süreki Olarak Satıyoruz.
Şimdiki Amacımız İse Kendimizi Belli Edebileceğimiz Türkiyenin En Büyük Dürüst İnsanlarla Dolu Olan Bir Sunucu Açmaya Karar Verdik.
Bundan Sonra Yaptıklarımızı Birçok Kişiyle Paylaşmaya Söz Verdik Ve Bu İşleri Tek Başımıza Değilde Birçok Kişi İle Hem Öğreterek Hemde Öğrenerek Yapmaya Karar Verdik. Bunun İçin Birçok Kişi İle Büyük Projeler Yürütmeyi Planlıyoruz.
Aramıza Katılan İnsanların Samimi Ve Güler Yüzlü Olması Hepimizi Mutlu Edicektir.
Saygılarımla...
Ekli dosyayı görüntüle 103239
..EmekOnline Tarihçesi...
EmekCraft 2012 Yılında İlk Olarak Bu İsimle Kurulmuş Olup Kurucu Eripek Ve Ortakları Bulunmaktaydı. 2013Yılında İse Farklı Bir Sunucuya Geçerek İsmimizi EmekOnline Olarak Değiştirdik. 2012-2014 Yılları Arası Sürekli Aktif Olan Serverimiz Türkiyenin En Büyük Ve En Aktif Serverleri Arasına Girmeye Hak Kazandı. Günlük Olarak Min. Aktif Kullanıcı Sayımız 150 Kişi Olarak Sabitti. Serverimiz 2015 Yılına Geldiği Zaman Maddi Ve Manevi Olarak Yetersizlik Gözlemledik Ve Serverimiz X Bir Kişi Tarafından Kapatılma Kararıyla Bölündü. 2015 Yılında Bizden Aylrılan Fikir Ortaklarımız Şuanda Türkiyenin En Büyük Hub Sunucularından Birkaçının Sahibi Veya Ortağıdır. 2017 Yılında Tamamen Kaptılmış Olan EmekOnline Şahsım Tarafından Bütün Telif Hakları Ve Ekipmanlarıyla Teslim Edilmiş Olup Modern En Büyük Sunucu İçin Hazırlıklara Başlanmıştır. Yaklaşık 1 Senelik Çabamız Ve Gayretimiz Sayesinde Bu Günlere Gelmeyi Başardık. Yakında Tekrardan Türkiyenin En Büyük Faction Serverleri Arasına Girmeyi Hedefler Bütün Kalbimizle Bu Yolda Devam Etmeyi Planlarız. Bize Göstereceğiniz Bütü Destekler Zamanı Geldiği Takdirde Sizlere Yansıtlıacaktır. Eski EmekOnline Kurucularından Birisi Olmak Beni Çok Gururlandırıyor. Bu Zamana Kadar Bana Yardım Etmiş Ve Edicek Olan Herkeze Canı Gönülden Teşekkür Eder Saygılarımı İletirim.
Copyright EmekOnline © 2012-2018. Tüm Hakları Saklıdır.
ALIMLAR.
Yönetici Asistanı x1
(Discord Üzerinden Daha Detaylı Konuşulur.)
(+18 Yaş Ve Üzeri)
Moderatör x2
(Discord Perm-Oyun İçi Perm)
(+17 Yaş Ve Üzeri)
Builder x2
(Discord Perm-Satış Discordu Perm)
(+17 Yaş Ve Üzeri)
Rehber x3
(Oyun İçi Perm-Discord Perm)
(+17 Yaş Ve Üzeri)
Pluginer-Skripter x3
(-Discord Perm-Oyun İçi Perm-Satış Discordu Perm-)
(+17 Yaş Ve Üzeri)
Forum Reklamcısı x2
(-Discord Perm-)
YETKİLİ BAŞVURULARI DİSCORD ÜZERİNDEN
Tolga/4kr3p/18#0935
TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.
Oyun İçi Bilgiler.
Faction Sunucusu: %95 TASARLANDI. (Tasarlanıyor)
EmekFaction Sunucusu: %40 TASARLANIYOR. (Durduruldu)
HileFaction Sunucusu: %00 TASARLANIYOR. (Durduruldu)
SkyBlock Sunucusu: %00 TASARLANIYOR. (Durduruldu)
OpSkyBlcok Sunucusu: %83 TASARLANDI. (Tasarlanıyor)
SkyWars Sunucusu: %82 TASARLANDI. (Tasarlanıyor)
Survival Sunucusu: %50 TASARLANIYOR. (Durduruldu)
ArenaPvP: %90 TASARLANDI. (Tasarlanıyor)
BuildCrative: %00 TASARLANIYOR. (Durduruldu)
PRİSON: %00 TASARLANIYOR. (Durduruldu)
Serverimiza Daha Fazla Şeyler Katabilmek İçin Sizleri Ekibimizde Görmek İsteriz.
Başvurularınızı Lütfen Discord Üzerinden İletişime Geçerek Yapınız.
Aksi Halde Sorumlusu Biz Değiliz.
Ekli dosyayı görüntüle 94129
Tolga/4kr3p/18#0935
Farkımıza Fark Gücümüze Güç Katacağız.