Onaylı Tanıtım Crazy Crate

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.8
Benim crazy crate pluginimde tam ekran olarak envanter görünüyor kasaya sol tıklayıp içindekileri görürüz ya onrdaki slot sayısı baya fazla onu nasıl azalticam slots: yeri var oraya 14 felan yazmama ragmen hala böle nasıl düzeltilirim resimleri de atıyorum bakın

Ekli dosyalar

• 13.PNG
    13.PNG
    9.2 KB · Görüntüleme: 344
  • 132054-db49208b2aadc2f7ac8db4bd280c9556.png
    132054-db49208b2aadc2f7ac8db4bd280c9556.png
    6.1 KB · Görüntüleme: 286

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Her satırda 9 slot vardır. Yazacağınız slot miktarı 9'a bölünebilir olmalı bence. 18 yazarsanız 2 satırlık bir gui açılır.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
O kasanın .yml dosyasına gir ve Preview: başlıklı yeri bul.
ChestLines yazar orada, muhtemelen 6 yazılıdır. Sen onu kaç yaparsan o kadar gözükecektir, başarılar.
132177

Ekli dosyalar

• 1565687653853.png
    1565687653853.png
    22.3 KB · Görüntüleme: 243

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani anlamadım hocam? Sen klasörü ve jarını sil. En güncel sürümü yükle ve tekrardan ayarla. İtem kısmını yapıştırırsın üst kısımlarda değişiklik var ama, yani eski klasörü kullanırsan kabul etmez.
dün bir arkadaş attı onun ile en güncel sürümü indirdim ondan sonra böyle oldu onu anlamadım

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasörü Sildim ve yeniden oluşması için serveri kapa aç yapdım fakat hala öyle bir şey yok sen link atsan da ordan mı indirsem crazycrate yi ? Son Sürüm indirdim eminim

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu Kasalarımdan biri event kasası bunun üzerinden değiştirirsen sevinirim sonra bana atarsın bende diğer kasalara uygularım
değişim olayını yapamadım dediğini anladım simdiden saol

Bu eski config. :hmm1:

Sen tamamen klasörü tekrar sil ve tekrar oluşsun, sonrasında basic crate gibi crazycratesin kendi 2 3 tane kasası gelecektir. Onların bir tanesi üzerinden editleyerek yap ancak elinle yap. Eski configi yapıştırırsan tabi gelmez o kısım.