Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hesabima turnuva oyuncusu girdi overwatchdan ucurdular dahada oynamadim en son
supreymdim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hiçbir oyunda hile yapmadım (sadece minecraft oda hileyi ilk öğrendiğim zamanlardı bıraktım ._.)
Sen Hile Kullanmıyo Olabilirsin Fakat Bir Virüs Yada Topluluktan İndirdiğin Bir Map ( Dosya ) Senin Cs:Go Daki Oyun İçi/Oyun Dışı Sürekli Etkileşimdeyse Bunuda Hile Olarak Algılıyor

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Sen Hile Kullanmıyo Olabilirsin Fakat Bir Virüs Yada Topluluktan İndirdiğin Bir Map ( Dosya ) Senin Cs:Go Daki Oyun İçi/Oyun Dışı Sürekli Etkileşimdeyse Bunuda Hile Olarak Algılıyor
Bilmiyorum artık orasını belkide bende bir şey var belki :D onu sölemek istemiyorum hani gusül almayınca ne olursun .s.s

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuana kadar yaklaşık 4 kere durduk yere VAC ban yedim :D artık yeminim var lanet olsun o oyuna "yoksa wolftü cs:go dan daha mı iyi ?"
bu sorunun tartışılması lazım bu VAC sistemi varya hiçbir işe yaramıyor manüel olarak atıyolar hep banı -__- (en son ban yediğinde ağlamıştı* paraya mı üzüldüm HAYIR ! zaman harcadım okadar ama harbiden açık bir şekilde sölüyorum wolfteam kadar rezil bir oyun bile bu aptalca oyundan daha iyi)
Wöftü hırrr hırrr qurtların aşqı büyüqtür