CUBE TURK - Eğlence yeniden başlıyor.. | MİMAR ALIMLARI!

Jaweed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alımlar bitmiştir. Katılan herkese teşekkürlerimizi sunmaktayız.

Kazanan kişiler;
@Semihhhh0123 ve @Jaweed

Lütfen discord adresimizden iletişime geçiniz.
Eğer 3 gün içerisinde iletişime geçmezseniz, başvurunuz silinecektir.

*
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kusura Bakmayın 2 Gündür Hastaydım Ve Bilgisayar Başına Geçemiyordum Attığınız Discord Linkine Giremiyorum

MavPir

Maviş Pırıl
En iyi cevaplar
0
Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? (Max: 3) 3 Özel Durumlarda 2 çok özel durumlarda 1 saat daha aile meselesi ise 30 dk
Yaşınız kaç? 12
Biraz kendinizi anlatın. cesur biriyim çok iyi yapılar yapabiliyorum hayal gücüm çok geniş. dahada bişi bulamadım siz sorarsınız
:Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 7
apımız.PNG
SPAWN.PNG

Pro_Mert23

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
:uyku: Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? = 12-14
:şapka: Yaşınız kaç? = 14
:cay: Biraz kendinizi anlatın. = Ben 2004 Nisan 9 Doğumluyum Adım Ömer Mert Yonar Mimarlıkta İyi Olduğumu Düşünüyorum Komut Bilgim %90 Gibi Bir Orandır . Maddi Durumumuzdan Dolayı Para İle İşim Olmaz Saygılı Ve Sevgili Biriyimdir Ekibimi Ailem Gibi Görürüm
:ha: Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz = 5 Yıldır
:dost: Örnek yapı paylaşınız.
2016-10-28_14.15.57.png
2017-07-09_15.16.33.png
2017-04-27_18.42.54.png

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:uyku: Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? = 12-14
:şapka: Yaşınız kaç? = 14
:cay: Biraz kendinizi anlatın. = Ben 2004 Nisan 9 Doğumluyum Adım Ömer Mert Yonar Mimarlıkta İyi Olduğumu Düşünüyorum Komut Bilgim %90 Gibi Bir Orandır . Maddi Durumumuzdan Dolayı Para İle İşim Olmaz Saygılı Ve Sevgili Biriyimdir Ekibimi Ailem Gibi Görürüm
:ha: Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz = 5 Yıldır
:dost: Örnek yapı paylaşınız. Ekli dosyayı görüntüle 88909Ekli dosyayı görüntüle 88910Ekli dosyayı görüntüle 88911
Alımlar bitti. Eğer 1 gün daha eklenen mimar cevap vermez ise yeniden 1 kişi arıyacağız. Alınma ihtimaliniz +1 arttırıldı.