CUBE TURK - Eğlence yeniden başlıyor.. | MİMAR ALIMLARI!

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Kaç Saat Aktif Kalabilirsiniz? (Max: 3)
Yaşınız Kaç? 13
Biraz kendinizi anlatın. 6 Yıldır Oynuyorum Bilgim Var Ve Anlıyorum
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz?6 Yıldır
Örnek Yapı Paylaşınız : Yok Ama Kabul Ederseniz Sevinirim
Resim belirtmemişsiniz. İşlem yapamayız.

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
DÜZELTİLDİ | Sunucuda kaç saat aktif değil, günde kaç saat aktif kalma sorusu acele yapıldığı için sorun olabiliyor.

Jaweed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba CubeTurk Yetkilileri Ben Ahmet Bu Formu Serverinize Güzel Eserler Bırakabilmek Adına Dolduruyorum :)
Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz: 3-4 Saat Kalabilirim Ama Değişebilir Daha Uzun Sürede Serverinizde Aktif Olabilirim
Yaşınız kaç: 15
Biraz kendinizi anlatın: Adım Ahmet Soyadım Arık 15 Yaşındayım Yaklaşık 5 6 Yıldır Mc Oynuyorum Biraz Ara Vermiştim Oyuna Bir Kaç Ay Girmedim Ve Bir Kaç Hafta Önce Oyuna Başlamaya Karar Verdim.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz: 5-6
Örnek yapı paylaşınız: Oyunu Bir Süre Bıraktığım İçin Elimde Örnek Yapım Kalmadı İsterseniz Serverinize Gelip Yapı Yapabilirim Sizde Ona Göre Değerlendirirsiniz :)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE İYİ FORMLA İNŞ HERKES HAKKETTİĞİNİ ALIR...

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba CubeTurk Yetkilileri Ben Ahmet Bu Formu Serverinize Güzel Eserler Bırakabilmek Adına Dolduruyorum :)
Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz: 3-4 Saat Kalabilirim Ama Değişebilir Daha Uzun Sürede Serverinizde Aktif Olabilirim
Yaşınız kaç: 15
Biraz kendinizi anlatın: Adım Ahmet Soyadım Arık 15 Yaşındayım Yaklaşık 5 6 Yıldır Mc Oynuyorum Biraz Ara Vermiştim Oyuna Bir Kaç Ay Girmedim Ve Bir Kaç Hafta Önce Oyuna Başlamaya Karar Verdim.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz: 5-6
Örnek yapı paylaşınız: Oyunu Bir Süre Bıraktığım İçin Elimde Örnek Yapım Kalmadı İsterseniz Serverinize Gelip Yapı Yapabilirim Sizde Ona Göre Değerlendirirsiniz :)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE İYİ FORMLA İNŞ HERKES HAKKETTİĞİNİ ALIR...
Maalesef. Yapı örneğiniz olmadan seçilme ihtimaliniz olamaz.

xTargetcTatam

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:uyku: Günde kaç saat aktif kalabilirsiniz? (Max: 3) 5
:şapka: Yaşınız kaç?15
:cay: Biraz kendinizi anlatın. Zamanla Tanırsınız
:ha: Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 4
:dost: Örnek yapı paylaşınız. (Max: 4) şu an ekimde yok

Ekli dosyalar

• 2018-07-13_17.13.00.png
    2018-07-13_17.13.00.png