Cümleten Merhaba

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam ! Ben birkaç üyenin ''Sağlam üye'' dediği yere gelmek isteyip foruma zaman ayırmaya üşenen yoloman. Bu arada bilin bakalım ben kimim diyen insanlardan nefret ederim , birkaç günümü sırf inattan bunu çözmeye ayırıp zamanımı harcıyorum zamanıma yazık oluyor.
Memnun oldum. Bu arada ben onu şaka yollu söylemiştim :(

La photo? Fotoğraflar ne zamandan beri Çizgi Film?
Depresyonda mısın? Bu forumun %30'u senin sadistliğini konuşuyor.
Bilmemek mümkün değil.
Çok sakıncalı bir durum :S

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
rüyamda bile gördüm kandıramassın beni tmmı -.-
ßisliq
Yok böyle olmayacak bunun gibi (panda) hastalardan kurtulmanın tek yolu craft_maninin de söylediği gibi göz ardı etmek.
Yav bir kere ben de rüyamda çok güzel kızlar ile beraber yatıp uyuyorum türlü türlü fanteziler yapıyorum fakat onlar neden gerçek değil?Rüyaları gerçek sanacak kadar sorunlusun yani.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok böyle olmayacak bunun gibi (panda) hastalardan kurtulmanın tek yolu craft_maninin de söylediği gibi göz ardı etmek.
Yav bir kere ben de rüyamda çok güzel kızlar ile beraber yatıp uyuyorum türlü türlü fanteziler yapıyorum fakat onlar neden gerçek değil?Rüyaları gerçek sanacak kadar sorunlusun yani.
kusra baqma gördügüm yakazalar hemen hemen dogru çıqıo
ii öle olsun fotografın hala bende duruor ama "Yunus" ^.^
Afedersiniz ama konumda tartışmayı keser misiniz ? Sohbet konusu değil burası !

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
goz ardi edilirse sadece seni rahatsiz etmez. Ama forumu rahatsiz etmeye devam eder.

o yuzden
they're need get my RKO.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba anlaşılan ilk olarak ziyaretçi gibi takılıp ardından foruma giren üyelerdensin.Merhaba bende burada 2011 veya 2012 yılından beri varım.Bu hesabım daha çok yenilik içindi çünkü eskiden baya bir abi gibiydim denebilir(abi derken insanların demek istedikleri türden diyorum böyle çocuk düşmanı falan sanma yani).
Çoğu özelliğimiz aynı gibi.Türkçe kullanımının doğru olmasını sever ve isterim ama arada şakalaşmak için q fln gibi kelimeler kullanırım.Georgia ve Times New Roman'ı severim bende.Adını öğrenmek isterim.Baya bir olmuş konu açılalı fakat bende aktif değilim şu sıralar yazasım geldi :D

Zaten sansürlenmiş o kelime diyesim yok(küfür değil o kelime bu arada tartışma çıkarır belki diye sansürlendi tahminimce).

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba anlaşılan ilk olarak ziyaretçi gibi takılıp ardından foruma giren üyelerdensin.Merhaba bende burada 2011 veya 2012 yılından beri varım.Bu hesabım daha çok yenilik içindi çünkü eskiden baya bir ***** gibiydim denebilir(***** derken insanların demek istedikleri türden diyorum böyle çocuk düşmanı falan sanma yani).
Çoğu özelliğimiz aynı gibi.Türkçe kullanımının doğru olmasını sever ve isterim ama arada şakalaşmak için q fln gibi kelimeler kullanırım.Georgia ve Times New Roman'ı severim bende.Adını öğrenmek isterim.Baya bir olmuş konu açılalı fakat bende aktif değilim şu sıralar yazasım geldi :D
Adım Erdi, Memnun Oldum :)