CustomNpc Modu Hatası! (YARDIM)

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
.Minecraft haritası yaparken customnpc modunu kullanarak npc dizmiştim.
Ardından normal customnpc modu yüklü olmadan server açtım o maple ve buildleri arkadaşla yaptık.
Single'ye döndüğümde bütün npcler gitmişti geride gelmiyor ama görevleri falan duruyor sadece yaptığım npc'ler yerinde değil.
Ne yapabilirimde o npc'leri oraya geri getirebilirim buildleri yapmadan önce npcleri dizdiğim halinin save dosyasıda var ama 1-2 haftadır uğraştığım save dosyasına geçirmeliyim o npc'leri.
.Umarım anlamışsınızdır pek anlatamadım :/

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
maalesef modlu yaptığın bi mapa modsuz girersen heleki bu customnpc ise o zaman tüm emeklerin boşa gitti demek oluyor[DOUBLEPOST=1435506770,1435506679][/DOUBLEPOST]ancak sunucuda o uğraştığın dosyaya eski savein içinde customnpc yi atarsan çalışabilir

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
maalesef modlu yaptığın bi mapa modsuz girersen heleki bu customnpc ise o zaman tüm emeklerin boşa gitti demek oluyor[DOUBLEPOST=1435506770,1435506679][/DOUBLEPOST]ancak sunucuda o uğraştığın dosyaya eski savein içinde customnpc yi atarsan çalışabilir
işte bende onu diyorum o eski save dosyası duruyor yedek almıştım ama nasıl geçirebilirim? aynı zamanda eski yaptığım görevler diyaloglar falan aynı duruyor sadece koyulan npc'ler yok.

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm eski save dosyasının içindeki customnpc dosyasını al yeni yaptığının içine koy

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
tmm eski save dosyasının içindeki customnpc dosyasını al yeni yaptığının içine koy
denedim olmadı ki anca region klasörünün içnideki r.-1.-1 dosyasını atınca geliyor ama öylede butün builderlde gidiyor çok fazla build yapmıştık.
bunun yerinde direkt npc geri ekliyecek bir şey yapmam lazım :/
denemediğim kalmadı çok acil bilen yok mu ya

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
maalesef o haritayı modsuz açmamalıydıy, yada modlu sunucu kurbilirsin arkadaşınla illa yapılar yapacaksan customnpc yi yüklersin singleplayercommands i de yeter