Arkadaslar merhaba. Ortalama 32 gün önce D&R Bursa mağazalarından bir adet CaseLogic marka bir çanta aldım, bir ay sonunda içindeki yıpranmaları fark ettim->
Resimlerde kusuru görüyosunuz. Kullanıcı hatası değildir, tırnağımlada kazımaya calıstım fakat olmadı ki iç kısmına hiçbisey koymadım çantayı aldığımdan beri çok kullanmadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda fişinizle mağazaya giderseniz ilgileniceklerini söylediler. Fiş ve çanta ile gittim, "değişim hakkımın" olmadığını, ondan önce ürünü servise verip kontrol edilmesi gerektiğini ona göre bir cevap vericeklerini söylediler. Tamam eyvallah ama ne duyayım! 20 gün! Yanlıs okumadınız, çantayı alıcaklar ve 20 gün beklicem. 1-2 gün derim peki kontrol edin ama 20 gün nedir arkadasım. Haftasonu sehir dısına cıkıcam, e nabıcam ben çantasız? Kusurlu ürünlede gidemem.
Konuyu açmaktakı amacım belki bazı kisiler (" @Crowley07 @Ercan @AdexTR @Karamet ") bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiğini veya haklarımın tam olarak ne olduğunu söyleyebilir diye, ve mağazanın bu hos olmayan tavrını görün diye açtım. Tavrım kesinlikle marka veya mağazayı lekelemek değildir, aynı ürün için değişim yapmaktır para iadesi değildir. Kaldıki bu katmanlar ip gibi biraz dokununca açılabiliyor.
Okuduğunuz için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum, gelişme olursa eklerim iyi geceler arkadaslar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Konuyu açmaktakı amacım belki bazı kisiler (" @Crowley07 @Ercan @AdexTR @Karamet ") bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiğini veya haklarımın tam olarak ne olduğunu söyleyebilir diye, ve mağazanın bu hos olmayan tavrını görün diye açtım. Tavrım kesinlikle marka veya mağazayı lekelemek değildir, aynı ürün için değişim yapmaktır para iadesi değildir. Kaldıki bu katmanlar ip gibi biraz dokununca açılabiliyor.
Okuduğunuz için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum, gelişme olursa eklerim iyi geceler arkadaslar.
Son düzenleme: