DDOS ATTACK ?

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DDoS işi hekırların işidir.
PKK'lerin sitesine DDoS Attack yapıldı, ve site çöktü :p
Benim arkadaşlarım ve ben gibi orta derece hekırlar ise cmd yönteminiyle çökertirler, hiç gerek yok DDoS felan filan.
Gerçekten güzel bir DDoS alacaksan para vermelisin
15-20 kişi saldır bir siteye, site çöker (koruma yoksa)
20-25 kişi saldır bir sunucuya, sunucuya full lag girer (koruma felan fasa fiso yalan)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Benim arkadaşlarım ve ben gibi orta derece hekırlar ise cmd yönteminiyle çökertirler, hiç gerek yok DDoS felan filan.
20-25 kişi saldır bir sunucuya, sunucuya full lag girer (koruma felan fasa fiso yalan)
"Orta derece hekır" :p Sen anca cmd yazı rengini değiştir :D:D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Cmd ile dialup hatları bile yavaşlatamazsınız :(

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
vay anasını aslında toplıyacan çeteyi skypeden 80 kişi herkes saldıracak mcsg yi çökertiriz valla
iyi tmm amerikaya gireriz beyler toplanın il başta thy yi hackiyoz 200 kişi bi ucağa biniyoz ben sürerim ucağıgidiyoz avrupaya binemeyenlerde evden yapsın 200 kişi mcsgyi çökertiriz sonra bütün pre çarları çalar satarız ardındandao parayla allien pc alırız 5 altı tane hepsini bir birleştiririz olur
1000 ramlı pc sora dünyanın en iyi mc serverini alırız premium ları 100 liraya satarız sonra oradan kazandığımız parayla bi uzaya gideriz sonra oraya ağaç dikeriz ağaçlarda oksijen yapar daha sonra uzayda uydu yaparız dünyayı hackleriz :)

Şöyle dalga şeylerle gelmeyin.. -_- Burada küçümsediğiniz işler devlet kurumlarına bile yapılan şeylerdir. Yapımı basit olmadığı gibi cezası da kolay değildir. Ancak cezasını çekenleri pek görmüyoruz? Çünkü kimliklerini gizlemekte başarılılar. Burada bunu yazıp gerçekleştirsen bile foruma girdiğin IP adresi aracılığla kolaylıkla yerin bulunur. Belki ciddi değilsin ama başkalarının da bununla dalga geçmesine neden olma bence.<_< :sgül:

M

MUHDE

Ziyaretçi
8Mbbit modemcik ile yapılabilenler programçığu @Vienicome ile yaptık bkz:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Görüntüleri ben almadım sonra yok ip ban yok harddisk ban atmıştır bilmem ne diye söylenmeyin bana

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şöyle dalga şeylerle gelmeyin.. -_- Burada küçümsediğiniz işler devlet kurumlarına bile yapılan şeylerdir. Yapımı basit olmadığı gibi cezası da kolay değildir. Ancak cezasını çekenleri pek görmüyoruz? Çünkü kimliklerini gizlemekte başarılılar. Burada bunu yazıp gerçekleştirsen bile foruma girdiğin IP adresi aracılığla kolaylıkla yerin bulunur. Belki ciddi değilsin ama başkalarının da bununla dalga geçmesine neden olma bence.<_< :sgül:
Bir hacker olsa vpn kullanmasını bilir yada Proxy..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk