OsuranJIJEK
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
KArdeşim nete bağlanma bi 3-4 ay sorun yok
Bi kağıda DDOS yazıp atarım onun pcsinever o sana saldıracağını söyliyen herifin Skypesini. Skypdan bulamazsam serverime çekip alırım IP sini. Kim kime DDOS atıyor öğretelim.
Her "ddos atçam" diyene inanma.
Yok ben DDOS isimli Don atacaktım kafasınaBi kağıda DDOS yazıp atarım onun pcsine
tmmYok ben DDOS isimli Don atacaktım kafasına
Kardeşim tavsiye ederim her diyene inanma. Hadi önlem almak istiyorsan ip'ni bir kaç gün VPN programları vb. programlar yada en kötü kendi yapıcağın ayarlarla Mexica, New Zeland'da falan göster olay biter. Ama DDOS kolay bir iş değildir sunucu ve bilgi gerektirir. Türkiyedeki "DDOS atçam görcen sen bekle" diyenlerin %90'ı daha Sunucu ne demek bilmemekte, %5'i Bunu yapmaya üşenmekte, %3'ü becerememekte geriye kalan %2'side ya sen kötü bir şey yaptıysan saldırıya geçmekte, yada sadece tehdit etmektedir...
tmm
ten karakter
İp Ni Gizle İp ni Değiştir Ara Sıra DDos Atamazlar Tecrubesiz Oldukları Belli
Öyle diyenler çoğunlukla boş konuşuyor. .d
Heyo gel birde buna bak bakalımDdos atmak zor bir iş değildir kolayda değildir iyi bir internet hızı gerektirir genelde makina kullanılır. Modemine ulaşmak için 1 yol daha var ddosdan ayrı portlar eski bir yöntem olsada işe yarayabiliyor mesela xxxxxxx:25565 gibi yazarak modem ayarlarına girebilirler genelde modem şifreleri admin admin gibi olduğu için zor bir iş değil Modemin deki portları kapatmanı tavsiye ederim skype kullanıyorsan özel mesaj atarsan yardımcı olabilirim ip bulma dosya transferi yaparken de bulunabilir bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim"Ddos'u hafife almayın internete giriş yaptırmayacak kadar işlevlidir."
Çok iyi konuşmuşsun. Fakat bir yere değinmek istiyorum. DDoS herzaman öyle hafif bir saldırı olmayabilir. Ağır bir DDoS saldırısı yerse bir modem DDoS için olan koruma kalkanı bile çökebilir-Yanıt vermeyebilir-işlevini kısa bir süreliğine kaybedebilir. Duruma göre DDoS Gerçekten tehlikeli olabilir ama 5 yaşındaki bebelerin dediğine takılmamak gerekir.DDoS dediğin şey çoklu makineden DoS saldırısıdır ve hafife alınabilir zira günümüzde çoğu kaliteli sunucuya zarar veremezsiniz. Artık insanlar ufak meblağlar ödeyerek sitelerine CloudFlare gibi yönlendirici sistemler, veya makinelerine koruma sistemi alıyorlar ve herhangi bir etkisi olmuyor. Belirttiğim gibi o modem arayüzüne girmek için o arayüzün açık olduğu porttan yayın yapmanız gerekir ki günümüzdeki hiçbir modem bunu otomatik olarak yapmaz. Bildiğiniz gibi port açıp o porttan yayın yapmazsanız saldırı yemenizin tekrar dediğim gibi ihtimali yok. Hadi bilgisayarınızda bir oyun sunucusu kurdunuz port yayını da yapıyorsunuz o zaman bile çoğu modemin bir sürü koruması vardır ki bunlarda DoS saldırılarını başarılı bir şekilde engellemektedir. Hani DoS çok hafife alınacak bir şeydir günümüzde, zira ben ücretsiz bir yazılım ile IP adresimi değiştirsem gene boşa sallarsın. Günümüzde DoS artık bir hikayeden ibarettir IP adresi saklamak kadar da mantıksız bir şey olduğunu sanmıyorum zira bunu yapmanız takdirde bağlantınız olan Socket'larda problem yaşayabilirsiniz sonra Skype niye kasıyor, oyunda niye Lag var dersiniz, iyi forumlar.