Haklısın ben Hamachi açacağım zaten kendi aramızda arkadaşlarla oynayacağızBombom pvp serverlerin işliceni sanıyorsan yanılıyorsun.
Neden olmasın sonra sunucuyu çökertsinEn iyisi ve tek ödül 'GM' alabilirsin kuran kişiyi bence daha adaletli olur![]()
Adam kendi kurduğu sunucuyu neden çökertsin? Zaten şu an kimse dandantank.com 'u geçemez.Haklısın ben Hamachi açacağım zaten kendi aramızda arkadaşlarla oynayacağız
Neden olmasın sonra sunucuyu çökertsin![]()
Tamam paşam, günlerdir o muhteşem ekibin kuruyor zaten. Ekibin var ise git onlarla hallet, burda neden yardım dileniyorsun? Aklı sıra laf sokmaya çalışıyor ufaklık.Biz ekip kurar yine yaparız sen gelipte burada konuyu dağıtmaya çalışma, laf atmaya çalışma kaybol konudan.
Kuracak kişi neden kendi kurduğu sunucuyu çökertsin? Saçma mesajlar atmaya devam et, bu kafada bir insana kimse yardımcı olmaz.Haklısın ben Hamachi açacağım zaten kendi aramızda arkadaşlarla oynayacağız
Neden olmasın sonra sunucuyu çökertsin![]()
Hamachi sunucusunda DDTANK sunucusunu geçme gibi bir amaç? Size göre o da olur tabiAdam kendi kurduğu sunucuyu neden çökertsin? Zaten şu an kimse dandantank.com 'u geçemez.
Ekibi bu konu sayesinde buldum. Siz hala sessizliğe gömülmüş bir konu gibi sanıyorsunuz bunu ama yanılıyorsunuz. Yardım istemiyorum daha zaten çözdük oynuyoruz bile (Thug Life)Tamam paşam, günlerdir o muhteşem ekibin kuruyor zaten. Ekibin var ise git onlarla hallet, burda neden yardım dileniyorsun? Aklı sıra laf sokmaya çalışıyor ufaklık.
Kuracak kişi neden kendi kurduğu sunucuyu çökertsin? Saçma mesajlar atmaya devam et, bu kafada bir insana kimse yardımcı olmaz.
Tamam genç, "Thug Life" yaptın. Aferin sana.Hamachi sunucusunda DDTANK sunucusunu geçme gibi bir amaç? Size göre o da olur tabiBizim öyle bir hedefimiz yoktur
[DOUBLEPOST=1438339294,1438339230][/DOUBLEPOST]
Ekibi bu konu sayesinde buldum. Siz hala sessizliğe gömülmüş bir konu gibi sanıyorsunuz bunu ama yanılıyorsunuz. Yardım istemiyorum daha zaten çözdük oynuyoruz bile (Thug Life)![]()
Yaw he he.Tamam genç, "Thug Life" yaptın. Aferin sana.
En fazla 15 yaşında olan bir sincapsın burdakilere laf sokmaya çalışarak kendini bir şey sanıyorsun. :alay:![]()