web panel hocamÖncelikle bunu authme ile önleyemezsin skriptde bir işe yaramaz sunucunuz vds'mi acaba yoksa web panel olarak mı açtınız?
hocam dediğim gibi sadece tr giriş yapabiliyor ama lag oluyor işte o sıkıntı botlar swye giremiyor ama lag yapıyorAuthme ile engellersiniz aylardır bu konuyu bekliyordum Authme configini aç ve blacklist diye bir şey var orayı bul orada yasaklı ülkeler var oraya şunları yaz
-DE
-US
botlar bu iki bölgeden atılıyor bu bölgeleri banlarsan birdaha bot sorunun olmayacaktır anlamazsan rabisu.com dada authme ile botları engellemek konu başlıklı bi şey var orda bunun daha detaylısı yazıyor
Kullandığın hosting rabisuysa vds ye gerek kalmadan bungeecord kurulumu yapıyolardı ancak senden karşılığında 2 sunucu parasını ödemeni istiyolarhocam dediğim gibi sadece tr giriş yapabiliyor ama lag oluyor işte o sıkıntı botlar swye giremiyor ama lag yapıyor
Hocam çok saçma bu ama sonuçta firma yaniKullandığın hosting rabisuysa vds ye gerek kalmadan bungeecord kurulumu yapıyolardı ancak senden karşılığında 2 sunucu parasını ödemeni istiyolar
Senin hiçbir bilgin yok bu konudaAuthme ile engellersiniz aylardır bu konuyu bekliyordum Authme configini aç ve blacklist diye bir şey var orayı bul orada yasaklı ülkeler var oraya şunları yaz
-DE
-US
botlar bu iki bölgeden atılıyor bu bölgeleri banlarsan birdaha bot sorunun olmayacaktır anlamazsan rabisu.com dada authme ile botları engellemek konu başlıklı bi şey var orda bunun daha detaylısı yazıyor
Senin hiçbir bilgin yok bu konuda)
Mesajımı yarım yamalak yazmışım kusurabakma bi işle uğraşıyodum sürenin dolmasını beklerken alel acele yazdım serverine çakmalobi kurarsan sorunun çözülücek ancak bu çakmalobide oyuncuların elinde pusulayla yönlendirilmesin veya komut yazarak yönlendirilmesin skript ile 32 saniye bekletilip yönlendirilsin botlar eğer sunucuda maximum 29 saniye duruyor diye biliyorum umarım yakında engellersin dostumHocam çok saçma bu ama sonuçta firma yani
Sunucun varsa ver adresini bak etkilimi sen daha tanımıyorsun botuBen genelde bot saldırılarını engellemiyorum sunucu kiraladığım zaman aldığım makinalar güçlü oluyor ve botları engelliyor. Benim yaptığım korumalar authme den ülke banlamak başka bi koruma kullanmıyorum gerekte duymuyorum. Ben diğer sunucular gibi saldırı almıyoruz şu anlık gerek yok değilde direk saldırı almamak taraftarıyım kurduğum her serverin çakmalobisi olur buyüzden bot korumalarını önermeye biraz yetersiz kalabilirim ancak önerdiğim şey etkilidir etkisiz değil.
Sunucun varsa ver adresini bak etkilimi sen daha tanımıyorsun botu)
siteden kayıt boş iş proxyi görünce ortada sunucuyu bırak site kalıyormu birde ona bakSunucum kapalı 0 dan baştan dizayn ediyorum zaten siteden kayıt sisteminide 3 gün önce aktif ettim şimdi sunucuyu açsamda siteden kayıt olduğu için bir şey yapamazsın![]()