Deepweb hakkında neler biliyorsunuz?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar,
İnternetin karanlık tarafı,madalyonun diğer yüzü Deepweb(Undernet) hakkında neler biliyorsunuz.
İzlediğim videolarda Deepweb'in devletlerin ve browserlerin yasak getirdiği şeyleri yayınladığını öğrendim
Bunda İllegal görseller ve işler var ve ayrıca devlet sırları olduğu da söyleniyor.
8 Katmandanmış sanırım.3 katman için torbrowser gerekiyormuş.
Bilgisi olan kişiler biraz açıklayabilir mi?

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle deepweb,sapık,psikopat ve çocuk ***** hoslanan insanlarin yeri.Tor browser neden gerekli cunku ipini saklar bu yuzden onerirler. Katman olayi cok sacma sapan birsey yok yetkili kisiler varmista bizi katman yukseltiyomus boyle seylere inanma. Devlet sirlarini saklamak mi komik.Ozetle boyle seyleri merak etme he giricem diyorsanda saglam bir mideye sahip olman lazim.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Tamamen illegal işler, aşırı cinsel içerikli videolar, kiralık katil vs. işlerinin bulunduğu bir ortam. Hemen hemen her türlü cinsel içerik bulunabilir. Çocukları cinsel işlere alet ederek çekilen filmler* de burada kolayca bulunur. Kısacası girmemeniz gereken bir yer. Girmeyin. Merak da etmeyin. Fazla merak popoya şaplak*. Ruh sağlığınızı alt üst etmek için birebir. Katmanları var tabii ki ama harbi bunlar katman değil. Sözde bölmüşler kendi kafalarınca. Ekvator çizgisi gibi düşün. Yok ama var sayılıyor. Merak etmeyin diyorum o kadar. Akıl sağlığınızı sevin, koruyun.

Önemli Not: Asla girmedim, sadece araştırarak topladığım bilgiler.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Deep Web her türlü pis içerik barındıran (özür dilerimgrafik içeriklerin dışında kafa kesme, infaz etmez ve diğer tarz) bir portal.
Kimileri bu portal da dünyanın en gizli sırları var diyor kimileri hiç bi cacık yok sadece zorno diyor.
Bizim bildiğimiz şu en azından benim bildiğim.
Buradaki süper zekalar atıp tutacak.
Girip görmeden kimse bilemez.
Fakat görünürde sadece zorno ve psikopatları barındıran iğrenç portal.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruhunu satabiliyorsun. Cin çagırabiliyorsun. çocuk tecavüzleri vs ve daha ne +18 ler.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir ara fazla kurcalardım ki hala bakıyorum.Sadece çocuk özür dilerim-ografisi ve diğer katliam öldürüş,devlet sırlarını içermiyor.Gizlice yapılan insan deneyleri ve eskiden var olan şimdi var olmayan bir kaç insan türüne ait videolar var.(Kuyruklu insan,3. göz vb.)2 kafalı koyun deneyi ve 2 kafalı insan deneyleri var.Tabii bunlar "bilimsel" olanlar.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen o bahsettiğiniz şeyleri bulmanız için filan bayabi araştırmanız gerekiyor ve birde tanıdık vs bulmanız gerekli çünkü tıkladığınızda her taraftan kan vahşet ****** vs şeyler fışkırmıyor, ne arıyorsanız onu buluyorsunuz.
En son girdiğimde herkes birilerinden cp dileniyordu o ayrı bir şey tabikisi

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen o bahsettiğiniz şeyleri bulmanız için filan bayabi araştırmanız gerekiyor ve birde tanıdık vs bulmanız gerekli çünkü tıkladığınızda her taraftan kan vahşet ****** vs şeyler fışkırmıyor, ne arıyorsanız onu buluyorsunuz.
En son girdiğimde herkes birilerinden cp dileniyordu o ayrı bir şey tabikisi
Dedigin gibi sitelerin hepsi vahset degil. Bazi siteler bile turkler tarafindan kurulup wiki gorevini yapiyor yararli bilgilerde var.