Deepweb hakkında neler biliyorsunuz?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yeni doğan çocuklarla birlikte olarak oyları öldüren kişilerin ortami

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
en son db ye girdiğim de kaçak silah/eroin vb şeyleri satıyorlardı fakat
anlamadığım şey telefon numarası ve hotmail adreslerini de koymuşlar :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
deepweb ile darkweb'i karıştırmayın artık!
deepweb iyiye kullanıldığında çok yararlı kötüye kullanıldığında ölüme kadar giden internetin karanlık yüzüdür.
Yapma yaww :S
Gelip kafamızı filan mı alacaklar. :S
Deep Web'ci arkadaşlara adres veriyorum.
Adamlar klavye başında çete yaratıp gafa gesiyo wuhu !

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deep web ne bu konuyu şöyle açıklayayım interentin saklı kalan %90 olarak bilinir tabi cinsel içerik silah ticareti uyuşturucu ticareti köle ticareti seri katil işleri ölüm videoları ve aşırı derece cinsel içerik (öyle böyle değil) adam öldürme videoları (miden kaldırıp vidanın el verirse izle) eee daha çok daha derinde ise devlet sırları saklı telefon konuşmaları (birçok dilde) sahte kredi kartı sahte para (mesela sahte 100 tl yi 80 tl ye alıyorsunuz) soyguncuların sattığı eşyalar dünyadaki birçok gizemli yer (emin değilim) yararlı olarak desek bilim araştırmaları vb. deep web ile ilgili olarak daha çok bahsedersek son safalar bilgisayardan öte bir yere geliyor bu ise kablosuz elektrik ile bilgi aktarımı (öyle duydum) birde girdiğiniz an ipin çalınıyor vb. gibi şeyler zaten internette araştırıp bulursun da o kadar akıllısın ki bu soruyu foruma soruyorsun halbuki yeni sekme butonuna tıklayıp bir google açıp istediğini sorabilirsin

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben kafanızı alırlar demedim ne diyon sen :D Dalga gecmeye calisirken dalgalik duruma dusuyosun :D
Ölüme kadar giden demişsin. :S
Kafa kesmek en rahat ölüm biçimi mis iki saniyede ölüyorsun acı yok bir şey yok.
Yoksa sende deepweb'ci misin abo. :S

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı bilinmeyen bilgiler, Atatürk'ün bilinmeyen yanları, fotoğrafları, 51.Bölge, Illuminati falan araştırma konularında yani :D
Bende marianna agindan yaziyorum. Nazilerin bilgileri elimde uko tartisiyoruz [emoji1] guldurmeyin ya. Hepsi uydurmaca o bilgilerin ve hepsi virus barindiyor.

K

Klood07

Ziyaretçi
Şahsen zamanınızı deep web'de harcamanızı önermem. İngilizceniz iyi değilse deep webde pek bir şey öğrenemezsiniz. Maalesef Deep Web'de Türk sitesi bulmak gerçekten çok zor çünkü çoğu site bireysel makineler kullanıyor ve belirli zamanlarla açılıyor.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Normalde internette olan şeylerden farkı yok sadece daha fazla sonuç çıkabiliyor demek istediğim gogula bir şey yazdığınızda o yazdığınız şey "forum" diyelim size 132489732411 sonuç bulundu diyecek sonuçların dışında kalan siteler ise ayrı bir bölüme ayrılıyor orayada deep web deniyor normalde bulduğunuz şeylerin daha fazla bulunduğu yer kısaca aradığınız şeye göre şekillenir öyle anlatılan şeyler kadarda bir şey yok uydurma hepsi şahsen sitelere girip baktım arayüze dair hiçbir şey yok direk text olarak herşeyi yazmış 2 3 resim ekleyerek eroin/silah resimi birde telefon numarası tabi bu telefon numarası kullanılmayan bir telefon numarasıdır boşuna "Oha adam özgüveninden telefon numarası vermiş" falan demeyin kimse aramayı denemiyorda konuşuyor zaten öyle bir şey olsaydı polisler çoktan numaradan adres v.s bulupda adamları yakalardı birde ayrı siteler var giriş yapmak için kayıt olman gerekiyor oda silah uyuşturucu sitesi baktım üye olmayı bile denedim olunmuyor çacık hepsi sizde hemen atlıyorsunuz yok böyle yok şöyle :(

Normalden daha fazla sonuç içeren google/bing adlı arama motorlarının indexleyemediği veya indexlemediği sitelerden ibaret sadece bunların genel sebebi ise ulaşılmak istenen siteye popülerliğin çok fazla az olması :(

//Not o sizin deep web dediğiniz şeyin içindeki içerikler normal internettede bulunuyor sadece siz hiç araştırmadığınız için bilmiyorsunuz :(

//Dip not// Genelde bulunan çoğu siteler gerçek anlamda ve kodlanış anlamında çok eskidir bu yüzden o site artık domain parasını vermek istemediği için kendini kapatır ancak sourcesini alan kişiler bu siteyi p2p yolu ile tekrar açabilirler bu yüzden çok fazla kaynak bulmak mümkündür ancak çocuk zornosu falan tamamıyla yalandan ibaret bunun sebebi ise bir videonun alacağı boyut vede o güne kadar gelmesini sağlayan harddiskin yaşayamaz olması şu şekilde anlatayım bu deep web teki siteler çok eski olduğu için o zamana kadar gelebilen şeyler sınırlıdır siz 10 yıllık bir cd nizin içindeki oyunu açamazsınız çünkü cd zamanla hasara mağruz kalmasa bile doğal yollardan hasar alarak kullanılmaz hale gelmiştir bahsettiğim eski sitelerin içerikleride bu yol yüzünden hasar görüpte veri kaybına uğramıştır bir videonun içinde bulunan kodların çok azı silinse bile o video açılamaz hale gelir şimdi diyeceksiniz nereden biliyorsun eski olduklarını ben birçok siteyi gezdim gördüğüm sitelerdeki resimler büyük çaplı hasar görerek açılamayacak hale gelmişti vede bir sayfada bulunan butonların ayarları v.s v.s hepsi hasar görmüş olarak karşınıza geliyor biraz dolaşır iseniz bazı sitelerde çoğu kısımın basınca çalışmayacağını veya hata vereceğinden anlayabilirsiniz bu dip notu :(

Moderatör tarafından düzenlendi:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Deep web ne bu konuyu şöyle açıklayayım interentin saklı kalan %90 olarak bilinir tabi cinsel içerik silah ticareti uyuşturucu ticareti köle ticareti seri katil işleri ölüm videoları ve aşırı derece cinsel içerik (öyle böyle değil) adam öldürme videoları (miden kaldırıp vidanın el verirse izle) eee daha çok daha derinde ise devlet sırları saklı telefon konuşmaları (birçok dilde) sahte kredi kartı sahte para (mesela sahte 100 tl yi 80 tl ye alıyorsunuz) soyguncuların sattığı eşyalar dünyadaki birçok gizemli yer (emin değilim) yararlı olarak desek bilim araştırmaları vb. deep web ile ilgili olarak daha çok bahsedersek son safalar bilgisayardan öte bir yere geliyor bu ise kablosuz elektrik ile bilgi aktarımı (öyle duydum) birde girdiğiniz an ipin çalınıyor vb. gibi şeyler zaten internette araştırıp bulursun da o kadar akıllısın ki bu soruyu foruma soruyorsun halbuki yeni sekme butonuna tıklayıp bir google açıp istediğini sorabilirsin
Google amcaya sorsaydım burdaki benzer cevapları verirdi fakat odun gibi Burda açmam bazı meraklılar için sıkıntı olabilir belki ama olayı tam kavramak tartışmak için olduğundan zararsız sayılır[DOUBLEPOST=1415727111,1415726961][/DOUBLEPOST]
Normalde internette olan şeylerden farkı yok sadece daha fazla sonuç çıkabiliyor demek istediğim gogula bir şey yazdığınızda o yazdığınız şey "forum" diyelim size 132489732411 sonuç bulundu diyecek sonuçların dışında kalan siteler ise ayrı bir bölüme ayrılıyor orayada deep web deniyor normalde bulduğunuz şeylerin daha fazla bulunduğu yer kısaca aradığınız şeye göre şekillenir öyle anlatılan şeyler kadarda bir şey yok uydurma hepsi şahsen sitelere girip baktım arayüze dair hiçbir şey yok direk text olarak herşeyi yazmış 2 3 resim ekleyerek eroin/silah resimi birde telefon numarası tabi bu telefon numarası kullanılmayan bir telefon numarasıdır boşuna "Oha adam özgüveninden telefon numarası vermiş" falan demeyin kimse aramayı denemiyorda konuşuyor zaten öyle bir şey olsaydı polisler çoktan numaradan adres v.s bulupda adamları yakalardı birde ayrı siteler var giriş yapmak için kayıt olman gerekiyor oda silah uyuşturucu sitesi baktım üye olmayı bile denedim olunmuyor çacık hepsi sizde hemen atlıyorsunuz yok böyle yok şöyle :(

Normalden daha fazla sonuç içeren google/bing adlı arama motorlarının indexleyemediği veya indexlemediği sitelerden ibaret sadece bunların genel sebebi ise ulaşılmak istenen siteye popülerliğin çok fazla az olması :(

//Not o sizin deep web dediğiniz şeyin içindeki içerikler normal internettede bulunuyor sadece siz hiç araştırmadığınız için bilmiyorsunuz :(

//Dip not// Genelde bulunan çoğu siteler gerçek anlamda ve kodlanış anlamında çok eskidir bu yüzden o site artık domain parasını vermek istemediği için kendini kapatır ancak sourcesini alan kişiler bu siteyi p2p yolu ile tekrar açabilirler bu yüzden çok fazla kaynak bulmak mümkündür ancak çocuk zornosu falan tamamıyla yalandan ibaret bunun sebebi ise bir videonun alacağı boyut vede o güne kadar gelmesini sağlayan harddiskin yaşayamaz olması şu şekilde anlatayım bu deep web teki siteler çok eski olduğu için o zamana kadar gelebilen şeyler sınırlıdır siz 10 yıllık bir cd nizin içindeki oyunu açamazsınız çünkü cd zamanla hasara mağruz kalmasa bile doğal yollardan hasar alarak kullanılmaz hale gelmiştir bahsettiğim eski sitelerin içerikleride bu yol yüzünden hasar görüpte veri kaybına uğramıştır bir videonun içinde bulunan kodların çok azı silinse bile o video açılamaz hale gelir
Kısacası Gugıl amcanın yandeks dayının koymasına izin verilmeyen(yararlı bnce sakat yerler varmı) Verilerin olduğu anormal kaynayan yer

M

MUHDE

Ziyaretçi
Google amcaya sorsaydım burdaki benzer cevapları verirdi fakat odun gibi Burda açmam bazı meraklılar için sıkıntı olabilir belki ama olayı tam kavramak tartışmak için olduğundan zararsız sayılır[DOUBLEPOST=1415727111,1415726961][/DOUBLEPOST]
Kısacası Gugıl amcanın yandeks dayının koymasına izin verilmeyen(yararlı bnce sakat yerler varmı) Verilerin olduğu anormal kaynayan yer

O yazıyı tam okursan söylemek istediğim şeyi anlarsın umarım benim demek istediğim zararlı içerik normaldede var ancak siz bunu aramadığınız için bulamıyorsunuz gidipte deep web yazıpta videoları izleyince bir şey öğrenemezsiniz tor browser indirip birçok siteye bakarsanız normalden farklı bir şey olmadığını anlarsınız zaten sadece domain için para veremeyenlerin açtığı veya çok eski siteleri barındıran bir p2p yolu ile girilen sitelerden ibaret :(

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O yazıyı tam okursan söylemek istediğim şeyi anlarsın umarım benim demek istediğim zararlı içerik normaldede var ancak siz bunu aramadığınız için bulamıyorsunuz gidipte deep web yazıpta videoları izleyince bir şey öğrenemezsiniz tor browser indirip birçok siteye bakarsanız normalden farklı bir şey olmadığını anlarsınız zaten sadece domain için para veremeyenlerin açtığı veya çok eski siteleri barındıran bir p2p yolu ile girilen sitelerden ibaret :(
Tum icerik chromde da var ama neden tor browser kullananin diyorlar ipi gizlemek icin.