Değerli iPhone 6 Kullanıcıları Dikkat! 2012'ye Hoşgeldiniz!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bırakın beyler cevap yazmayın şuna belli ki zevke geldi böyle dalga geçmekten.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen insanlığa bağlamadan önce seni kapitalizm e davet ediyorum. başkanla detayları konuşabilirsin
Kapitalizimin ne demek olduğunu bilseydiniz keşke. Ayırca BABA parası ile aldığınız şey ile neyin havasını atmaya çalışıyorsunuz. Gidin önce kendi paranızı kazanıp alın telefonu sonra hava atın!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
@craft_man (aradabir007) allah askina al su dostunu ya

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Dedigimin hala arkasindayim , ciddilik yere degil kisilige baglidir bu durumda bile ciddi degilsin , yine olacaklar belli.Kavga cikaran herkes banlanacak , osmancik haric @craft_man

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Bu tablodan cikardigin spam yaptigimmi ? Pekala , herkes yoluna gitsin ugrasmayacagim.Tek yaptigin sacma sapan resimler koymak , kimse seni takdir etmeyecek küçük dostum.

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tablodan cikardigin spam yaptigimmi ? Pekala , herkes yoluna gitsin ugrasmayacagim.Tek yaptigin sacma sapan resimler koymak , kimse seni takdir etmeyecek küçük dostum.

öncelikle o *nospam* kendim içindi. bir postta sadece fotoğraf içermesi spam anlamına geliyor. birinin beni taktir etmesini beklemiyorum zaten :( birine ihtiyaç duyduğumda sosyal hayat olsun sanal alem olsun yeterince arkadaşım var. küçük dostum? yaşımı o zamanlar attığım postlardan buluyorsun tebrik ederim çok yeteneklisin :) ayrıca senin 17 -18 yaşında olmadığını şu forumdaki aktif üyelerin hepsi biliyor. zaten 1 aya buralarda da yokum. küçük dünyanda eğlenirsin artık ne diyeyim.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Benim 17-18 yasindayim dedimmi ? "Gidin odevinizi yapin" havasina giren sensin , ve benden kucuksun bir sorun goremiyorum ortada :)

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim 17-18 yasindayim dedimmi ? "Gidin odevinizi yapin" havasina giren sensin , ve benden kucuksun bir sorun goremiyorum ortada :)

yaşımı bilmiyorsun ve üzerine hala küçüksün diyorsun :( cidden üzücü. neyse ben aradabir ile biraz daha dota oynayarak vakit geçireyim ki ona daha yakın olayım. iyi eğlenceler