Ya Allah rızası için, sen benim bu bilgisayarı karı kıza hava atmak için mi aldığımı sandın?

Windows 10'u çok sevdim. En iyisi 10 bence. Ama Ben sadece konuda da belirttiğim gibi MC için alıyorum. Gidip 1080 alıp evi ısıtmak istemiyorum.

Ayrıca şehir değiştiren birisiyim. Nasıl taşıyayım ki?
macOS'u sevmezsem Windows kurarım. Windows Mac'ye göre asla stabil olamaz. Çünkü Windows, her donanıma uyum sağlamak zorundadır. Apple gibi kendine işletim sistemi yapsaydı zaten 1. sıradaydı. Çok iyi geliştiricileri var.
Dediğim gibi sadece mc, o da sunucu işleri için... Yok ki başka arkadaş yok... Bu kadar rahat başka bilgisayar yok... Ben Galaxu s3 iphone 6s ve 7 kullanmış birisiyim. Samsung kadar yazılımda optimizede berbat bir firma yok. ZTE bile çok iyi. Benim sorum mc kasıyor mu sadece...
Oyun bağlamıyor beni artık... İnsanların hevesini kaçırdılar. Hile dolu her yer. Mac'in tasarımıdır sadeliğidir çok güzel işte o yüzden tercih ettim. 10 saat pil ömrü veren başka bir firma yok. Bkz: Lenovo Z500-i7Tocuh 8 saat pil ömrü: Alınan maksimum saat: 1,5 saat...