deleted

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
MacBook alacağına kendine çok daha güzel bir bilgisayar toplarsın :) ve hiç Fiyat/performans ürünü değil alacağın macbook'un fiyatını sölersen sevinirim :)
Fiyat Performans =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tabi bende kaka gibi para var dersen macbook alabilir yada çok daha iyi bir bilgisayar toplaya bilirsin
şahsen ben APU sistem toplamayı şimdilik önermem ZEN mimarisi ile gelicek APU'ları beklemek laızım
APU = Accelerated Processor Unit içinde hem grafik işlemcisi hemde işlemcisi bulunur şeklinde basit bir tanım yapayım tabii ki ekran kartı takabilirsin GTX 1060 filan
ama bazı çok bilmiş arkadaşlar sistemin darboğaz yapacağını söler hal bu ki böle bir şey yok alacaksan için rahat olsun​

Genelde bütçesi 3000-4000 olanlara önerdiğim sistemde bu

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :şapka:

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İncelik,şıklık,verdiği hava boş işler.İcraat önemli kardeşim,icraat!
Ona vereceğin paraya çok daha sağlam sistemler toplarsın,bırak Allah aşkına mac'ı,appleyi.

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Windows MAC'e göre daha stabil bir şekilde çalışmakta bildiğime göre ve Windows'un yazılım desteği daha iyi sen aldığı Macbook a windows da kurabilirsin yada önerdiğim sisteme mac kurabilirsin mac kurmak biraz zahmetli ama öle çokda zahmetli değil hem önerdiğim kasa gayet şık ve fiyat performas kasası içinde güç kaynağıda sağlam bak ilerde kendine küfür bile edersin pişman olup önerdiğim sistem yanına B2100 klavye mouse seti (yazılım destekli) alırsın kulaklık olarakda SN-R10 monitör olarakda çözünürlüğü yüksek benq monitör alırsın tadından yenmez şu an 9000TL lik bir sistem aldım kendime oyuncu klavyesi mouse'u kulaklığı dahil + yüksek çözünürlüklü bir monitör aldım bundan daha iyi

orda burda millete bilgisayar diye çer çöp satıyor bknz : casper

:pof: neyse kendi kararın iyi forumlar :şapka:
birde saçma olan şeyde şu kasanın kapağanı açınca yada laptop'un altını açınca garanti dışı kalıyor komik olanda bu hocam​

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda şunu merak ediyorum. Konuya eleştiri yapanların ya da MAC bilgisayarları kötüleywnler hiç mac bilgisayar kullandı mı? İlk başta bu konuyu sallamadım. Cevap yazamam diye ama gerçekten gerek var. İlk olarak mac bilgisayarlar oyun bilgisayarı değildir bu çok net bir şey. Eğer mac alıyorsanız asıl amacınızın oyun değil ticarrt prestij video montoj konfor rahatlık gibi etmenler olmalı. En basitinden güvenliği ele alsak bile windows işletim sistemi ile mac os işletim sistemi arasında dağlar dersem bile az olucak güvenlik var. Asıl amacın oyun oynamak ise direk bilgisayar topla ya da hali hazlrdaki oyun bilgisayarlarından al sana önerim. Ama asıl amacın tasarım yazılım müzik video gibi işler ise mac almanı katiyen öneririm.

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burda şunu merak ediyorum. Konuya eleştiri yapanların ya da MAC bilgisayarları kötüleywnler hiç mac bilgisayar kullandı mı? İlk başta bu konuyu sallamadım. Cevap yazamam diye ama gerçekten gerek var. İlk olarak mac bilgisayarlar oyun bilgisayarı değildir bu çok net bir şey. Eğer mac alıyorsanız asıl amacınızın oyun değil ticarrt prestij video montoj konfor rahatlık gibi etmenler olmalı. En basitinden güvenliği ele alsak bile windows işletim sistemi ile mac os işletim sistemi arasında dağlar dersem bile az olucak güvenlik var. Asıl amacın oyun oynamak ise direk bilgisayar topla ya da hali hazlrdaki oyun bilgisayarlarından al sana önerim. Ama asıl amacın tasarım yazılım müzik video gibi işler ise mac almanı katiyen öneririm.
Al bendende okadar ama insan bir süre sonra oyunda oynamak isteyecektir yeni bir oyun çıkacak mesela oyunu çok beğenecek bir baktı bilgisayarı yetmiyor kendine söver acımaz zaten çıksada desteklemez o ayrı konu ama macbook ların sadeliğini çok şık buluyorum açık konuşmak gerekirse​

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Allah rızası için, sen benim bu bilgisayarı karı kıza hava atmak için mi aldığımı sandın? :D Windows 10'u çok sevdim. En iyisi 10 bence. Ama Ben sadece konuda da belirttiğim gibi MC için alıyorum. Gidip 1080 alıp evi ısıtmak istemiyorum. :D Ayrıca şehir değiştiren birisiyim. Nasıl taşıyayım ki? :)

macOS'u sevmezsem Windows kurarım. Windows Mac'ye göre asla stabil olamaz. Çünkü Windows, her donanıma uyum sağlamak zorundadır. Apple gibi kendine işletim sistemi yapsaydı zaten 1. sıradaydı. Çok iyi geliştiricileri var.

Dediğim gibi sadece mc, o da sunucu işleri için... Yok ki başka arkadaş yok... Bu kadar rahat başka bilgisayar yok... Ben Galaxu s3 iphone 6s ve 7 kullanmış birisiyim. Samsung kadar yazılımda optimizede berbat bir firma yok. ZTE bile çok iyi. Benim sorum mc kasıyor mu sadece...

Oyun bağlamıyor beni artık... İnsanların hevesini kaçırdılar. Hile dolu her yer. Mac'in tasarımıdır sadeliğidir çok güzel işte o yüzden tercih ettim. 10 saat pil ömrü veren başka bir firma yok. Bkz: Lenovo Z500-i7Tocuh 8 saat pil ömrü: Alınan maksimum saat: 1,5 saat... :p

Bilgisayarı hangi ek özellikle alırsın bilemen ama ben of ile oynuyorum kasmıyor.