DESTEK > Sunucudaki lag sorunları!

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyrun daha rahat görebilirsiniz üzgünüm geç attım.
Sunucunun tps'i çok düşük öncelikle skyblock plugininde optimizasyon sorunu var sonrasında entity değerlerin pek normal değil. Authme içinde
burdan en son authmereloaded-spigot sürümünü indirebilirsin. Ayrıca buraya bir göz atmanı öneririm:
elindeki makine veya vds in özelliklerini bilemediğimden daha fazla yorum yapamıyorum.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunun tps'i çok düşük öncelikle skyblock plugininde optimizasyon sorunu var sonrasında entity değerlerin pek normal değil. Authme içinde
burdan en son authmereloaded-spigot sürümünü indirebilirsin. Ayrıca buraya bir göz atmanı öneririm:
elindeki makine veya vds in özelliklerini bilemediğimden daha fazla yorum yapamıyorum.
Authme.jar 'ı silerek yüklersem düzelebilirmi hocam?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Authme.jar 'ı silerek yüklersem düzelebilirmi hocam?
Önce yedeğini almalısın. Sonrasında verdiğim jenkins linkinden AuthmeReloaded spigot sürümünü indir ve kur diğer Authme plugininde yedeğini aldıktan sonra kaldır. Eski authme bilgilerin silinebilir emin değilim bu yüzden yedek almanı söylüyorum ve 2 farklı sürümün klasörleri farklı olabilir. Fakat burdaki tek sorun authme değil.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Sunucuda olan lag'ın sebebi Authmeden kaynaklıdır authme sürümünü güncelleyin.
Ve oyuncunun oyuna girdiği andaki hatayı atabilirmisin.
Timings'e baktığıma göre Entities'ler lag yapıyor , bunu engellemek içinde Askyblock'un içine girip VILLAGER ve HOPPER'lara sınır

koyabilirsin ama oyuncular rahatsız olucaktır bu durumdan bu kadar.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önce yedeğini almalısın. Sonrasında verdiğim jenkins linkinden AuthmeReloaded spigot sürümünü indir ve kur diğer Authme plugininde yedeğini aldıktan sonra kaldır. Eski authme bilgilerin silinebilir emin değilim bu yüzden yedek almanı söylüyorum ve 2 farklı sürümün klasörleri farklı olabilir. Fakat burdaki tek sorun authme değil.
Buradan 1.8.8 olduğunu nasıl anlayabilirim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ek olarak config ve dil ayarlarını tekrar yapman önerilir çünkü config dosyasında pek çok farklı değer olacaktır. Tavsiyem sadece giriş bilgilerinin bulunduğu database dosyasını saklayıp diğerlerini silmen authmenin kendisinde Türkçe dil desteği zaten var takıldığın bi nokta olursa buradayım. Jenkinsdeki son sürüm 1.8 ile uyumludur

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ek olarak config ve dil ayarlarını tekrar yapman önerilir çünkü config dosyasında pek çok farklı değer olacaktır. Tavsiyem sadece giriş bilgilerinin bulunduğu database dosyasını saklayıp diğerlerini silmen authmenin kendisinde Türkçe dil desteği zaten var takıldığın bi nokta olursa buradayım. Jenkinsdeki son sürüm 1.8 ile uyumludur
ilgin için teşekkür ederim sağol spigot olanını indirdim yedekleri alıyım gece yüklerim oyuncular rahatısz olmasn.

blok kırıldığında ki lagı nasıl düzeltebilirim hocam?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ilgin için teşekkür ederim sağol spigot olanını indirdim yedekleri alıyım gece yüklerim oyuncular rahatısz olmasn.

blok kırıldığında ki lagı nasıl düzeltebilirim hocam?
Sana attığım spigot linkine bakarsan spigot'ın nasıl optimize edileceği anlatılmış blok kırıldığında ki sorunun tpsinden kaynaklı. Makinene ve spigot, bukkit ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Verdiğim linkteki ayarları ufak tefek değişiklikler yaparak veya olduğu gibi kullanırsan sorunun çözülebilir. Ayrıca makinen 8gb iken 8gb'ın tamamını sunucuya verirsen bu hata olur en az 2 gb boş alan bırakman yararına olur.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana attığım spigot linkine bakarsan spigot'ın nasıl optimize edileceği anlatılmış blok kırıldığında ki sorunun tpsinden kaynaklı. Makinene ve spigot, bukkit ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Verdiğim linkteki ayarları ufak tefek değişiklikler yaparak veya olduğu gibi kullanırsan sorunun çözülebilir. Ayrıca makinen 8gb iken 8gb'ın tamamını sunucuya verirsen bu hata olur en az 2 gb boş alan bırakman yararına olur.
teşekkürler hocam

Hocam 2dk nizi daha alıcam suncuya bu authmeyi yükleyince sunucuya lag giriyor hocam ne yapmam lazım lag sorunu acilen çözmem lazım.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
teşekkürler hocam

Hocam 2dk nizi daha alıcam suncuya bu authmeyi yükleyince sunucuya lag giriyor hocam ne yapmam lazım lag sorunu acilen çözmem lazım.
Tekrar timings gönderebilirmisin. Authme son sürümü kullanırken lag ile karşılaşıyorsanız sunucunuzda ters giden birşeyler var demektir.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tekrar timings gönderebilirmisin. Authme son sürümü kullanırken lag ile karşılaşıyorsanız sunucunuzda ters giden birşeyler var demektir.
ip vereyim hocam şimdide arkadaşımın authmesini deniyorumda 1saniye

PixelNW.Rabisu.Com
Buyrun hocam, hostingimiz rabisu diğer rabisu kullanan müşteriler bu sorunu yaşamıyor.
Sunucu skyblock ve toplam birsürü oyuncusu var.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ip vereyim hocam şimdide arkadaşımın authmesini deniyorumda 1saniye

PixelNW.Rabisu.Com
Buyrun hocam, hostingimiz rabisu diğer rabisu kullanan müşteriler bu sorunu yaşamıyor.
Sunucu skyblock ve toplam birsürü oyuncusu var.
Online oyuncu sayısı bu kadar lag olabilecek kadar fazla değil sizden istediklerim:

- Tekrar bir timings lagın yaşandığı zamana ait
- Lag olmadığı zamanlarda ortalama tps değeri
- Elindeki makinenin özellikleri
- Sunucuyu başlatırken kullandığın shell veya bat dosyan.
- İşletim sistemin

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Online oyuncu sayısı bu kadar lag olabilecek kadar fazla değil sizden istediklerim:

- Tekrar bir timings lagın yaşandığı zamana ait
- Lag olmadığı zamanlarda ortalama tps değeri
- Elindeki makinenin özellikleri
- Sunucuyu başlatırken kullandığın shell veya bat dosyan.
- İşletim sistemin
lag olmadığı zaman tps 20.01
Elimdeki makine 8gb ram windows server 2008
sunucuya 7gb ram verdim lag olması zor.
işletim sistemi hakkında bilgi yok

sunucuya gel dedim neden gelmedin?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
lag olmadığı zaman tps 20.01
Elimdeki makine 8gb ram windows server 2008
sunucuya 7gb ram verdim lag olması zor.
işletim sistemi hakkında bilgi yok

sunucuya gel dedim neden gelmedin?

Sunucuya geldim 8gb ramin varken ve windows kullanırken sunucuna 7gb verirsen işletim sistemine yer kalmaz senin sunucuna esasında 2gb ram bile yeter. Fakat sen ramin çok önemli olduğunu düşünüyorsan (ki değil) 5gb ram verebilirsin.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuya geldim 8gb ramin varken ve windows kullanırken sunucuna 7gb verirsen işletim sistemine yer kalmaz senin sunucuna esasında 2gb ram bile yeter. Fakat sen ramin çok önemli olduğunu düşünüyorsan (ki değil) 5gb ram verebilirsin.
Hocam sunucuya adamlar giriyor başlıyor lag.
çıldırıcam bunun çözümü yokmu abi ya.
bide 1 adamın aynı defada 100 kere girdiğini gördüm.
bidaha girermisin sunucuya.