DESTEK > Sunucudaki lag sorunları!

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam sunucuya adamlar giriyor başlıyor lag.
çıldırıcam bunun çözümü yokmu abi ya.
bide 1 adamın aynı defada 100 kere girdiğini gördüm.
bidaha girermisin sunucuya.
Gerekli incelemeyi yaptım. Senden istediğim bilgilerin tamamını vermedin ve yazdığım şeyi dikkate almalısın 7gb'ın tamamını oyuna verirsen işletim sistemi ne yapacak?

YusufCoskunsuK

KingFaction
En iyi cevaplar
0
Sorunun çözümünü biliyorum.
bu forumda bana yardımcı olan olmadı maalesef ki bende kafa yormayacagım. sana yordukta fikir verdikte ne oldu boş boş konuştum site'nin scriptini sat dedim satmadın ewh, siteyi nerden satın aldıgını sorduk söylemedin.

Herkes konuyu authme'ye bağlamış? Tabi authme'nin de o kadar zorlaması doğal degil. Sunucunu en çok zorlayan eklenti Askyblock

ASkyBlock v2.9.9 Pct: 2.01% (1,263.80% - Task: IslandCmd$2 Single),(598.03% - Task: DeleteIslandChunk$1$2 Single ),(104.09% - Task: WarpSigns$2 Single)
Authme Pct: 1.07% (581.66% - AuthMePlayerListener::onPlayerQuitPlayerQuitEvent),(49.70% -Task: ProcessSyncronousPlayerLoginSingle)

Altarnatif bir eklenti kur yada günceli varsa güncelle imkanın varsa klasörünü sıfırla yoksa da winrar'a yedeğini alıp test amaçlı sıfırla sorun giderilirse mecburen sıfırlıyacaksın giderilmezse başka yöntemler bulursun.

Authme OnPlayerQuitPlayerQuitEvent sorunu bende de mevcut. Pct: 0.68%

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bu forumda bana yardımcı olan olmadı maalesef ki bende kafa yormayacagım. sana yordukta fikir verdikte ne oldu boş boş konuştum site'nin scriptini sat dedim satmadın ewh, siteyi nerden satın aldıgını sorduk söylemedin.

Herkes konuyu authme'ye bağlamış? Tabi authme'nin de o kadar zorlaması doğal degil. Sunucunu en çok zorlayan eklenti Askyblock

ASkyBlock v2.9.9 Pct: 2.01% (1,263.80% - Task: IslandCmd$2 Single),(598.03% - Task: DeleteIslandChunk$1$2 Single ),(104.09% - Task: WarpSigns$2 Single)
Authme Pct: 1.07% (581.66% - AuthMePlayerListener::onPlayerQuitPlayerQuitEvent),(49.70% -Task: ProcessSyncronousPlayerLoginSingle)

Altarnatif bir eklenti kur yada günceli varsa güncelle imkanın varsa klasörünü sıfırla yoksa da winrar'a yedeğini alıp test amaçlı sıfırla sorun giderilirse mecburen sıfırlıyacaksın giderilmezse başka yöntemler bulursun.

Authme OnPlayerQuitPlayerQuitEvent sorunu bende de mevcut. Pct: 0.68%
Gider ayak laf çarpıtıyorsun. Kendi yapmadığım şeyi sana neden para ile satayım ki ?

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Aynı Konuyu Bende Acıcaktım Burdan Yazayım Benim Serverde Yaklaşık 2 3 Saatte Bir Oluyor sanırım 2 Kere Oldu Bugün Başladı Bu feci bir lag giriyor swye reset lemek zorunda kalıyorum 60 tane fln command var skript baya skript var yani ondan olabilirmi