blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar katılmak isteyenler Discord'a
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
gelirse ülkeleri ve bayrakları ordan hallediyoruz.Hacı haritadan diye gelmiştim iyi ki çıkmışımDeneme Rolleri Başladı
![]()
Katılım Formu:Nasil katilabilirim goremedimde boyle oyunlari severim civilizationu 500saat oynamisligim var![]()
Katılım Formu:Katılım Formu:
Devletinizin İsmi:
Ulusunuzun İsmi:
Militarizm(%):
Agresiflik(%):
Ülkenizin Haritadaki Yeri: (Yan yana olan 3 şehri boyayın):
Yönetim Şekli:
Ek Bilgi:
---------------------
Siyasi Harita:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Din Haritası:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
--------------------
Sadece haritadan saldırıyoruz dicez sanmıştım bu ne böleNasıl yani@SüperAhmet
Haritadan saldırını yönetiyorsun. Suvariler geride kalıp kaçsın, piyadeler düşmanı oyalasın gibi vb.Sadece haritadan saldırıyoruz dicez sanmıştım bu ne böle![]()
Paint Show İmparatorluğu![]()
senlede anlaşamıcazDevletinizin İsmi: Muvaffak Krallığı.
Ulusunuzun İsmi: Muva.
Militarizm: %50. (Özellikle deniz kuvvetleri)
Agresiflik: %30.
Ülkenizin Haritadaki Yeri:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.>>> Kuzey İngiltere, açık mor renkle boyanmış 3 bölge.
Yönetim Şekli: Meşrutiyet.
Ek Bilgi: Ülke, Baltık Ülkeleri'nden gelen ve sıcak denizleri rota edinmiş denizcilerin uğrak noktası olarak birçok limanı topraklarında barındırır. Bu sebeple ekonomik olarak ticarette ve denizcilikte; askeri olarak deniz kuvvetlerinde gelişmişlerdir. Bayraklarındaki "Kiraz Dalı", asırlar önce kıtlık zamanlarında hayatta kalmalarını sağlayan kiraz tohumunu kendilerine ulaştıran yardımsever bir denizciye minnetlerini belli etmek amacıyla eklenmiştir, ayrıca daha önceleri bayraklarında "Gümüş Kılıç" ve "Örs" olduğu da kırsal kesimdeki yaşlılarca anlatılır. Bu denizcinin, yıllar önce gemisiyle birlikte karaların olmadığı sanılan (Amerika Kıtası) yöne, batıya doğru ilerlediğini ve bir daha dönmediğini şehirdeki çeşmenin üstündeki mermere kazınmış hikayede görebilirsiniz. Aşırı dindar olmayan ve %99'u Katolik olan bu halk, genelde ılımlı milliyetçidir. Katolik ülkelerle iyi geçinirler. Ülke, üyeleri halk tarafından seçilen tek bir meclise sahiptir. Ülkeyi yönetecek kişi olan cabinetmaker (başbakan konumunda) halk tarafından seçilir. Baştaki kişi (cumhurbaşkanı konumunda) kraldan çok lider niteliğindedir. Lider, vatanseverliğini kanıtlamış orta yaşlı hanedan üyelerinden seçilmektedir. Ayrıca halk tarafından seçilen kişiler de ülke yönetiminde halkı temsil etmektedirler.
Bayrak:
![]()