SüperAhmet
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bende çıktım 2 saat yazmaya uğraştığım kuralları binaları odaları bir tek kelime söylemeden silen @FurdiePascia tebrik ederim.
1karakterspamagirmezyasadecesimileatacamnvaratminler
Bende çıktım 2 saat yazmaya uğraştığım kuralları binaları odaları bir tek kelime söylemeden silen @FurdiePascia tebrik ederim.
Ondan bıraktım birde sunucu benim üstümeydi arkadaş. Şeytan diyor suncuyu sil çık ama uymucam şeytana @bluestorm02 şu an iş var çok giremiyorum ama sonra senle bir rp oyunu oynamak isterim ayrıntılı 2 mizin tasarladığı ?Başta demiştim silme diye dengesiz deyip sildi arkadaş. .d
sende çık hadi timur OoO TİMURCUYUZ OoO timur ocakları OoOBaşta demiştim silme diye dengesiz deyip sildi arkadaş. .d
Beni unutma laOndan bıraktım birde sunucu benim üstümeydi arkadaş. Şeytan diyor suncuyu sil çık ama uymucam şeytana @bluestorm02 şu an iş var çok giremiyorum ama sonra senle bir rp oyunu oynamak isterim ayrıntılı 2 mizin tasarladığı ?
Fazla ayrıntılı ayarlayamıyacağımıza göre yapabildiğimiz kadar yaparız benimde artık canım sıkıldı yani bir kuralı 10 kez değiştirilirmi.Ondan bıraktım birde sunucu benim üstümeydi arkadaş. Şeytan diyor suncuyu sil çık ama uymucam şeytana @bluestorm02 şu an iş var çok giremiyorum ama sonra senle bir rp oyunu oynamak isterim ayrıntılı 2 mizin tasarladığı ?
Steam gel sen anlatacaklarım var...Fazla ayrıntılı ayarlayamıyacağımıza göre yapabildiğimiz kadar yaparız benimde artık canım sıkıldı yani bir kuralı 10 kez değiştirilirmi.Bi ara din bonusu olmayacak dedi gitti gene din bonusu koydu.
@Bay ZZ @LordOfStrategy @CelilOguz falanda gelir belki.![]()
Celil gittiFazla ayrıntılı ayarlayamıyacağımıza göre yapabildiğimiz kadar yaparız benimde artık canım sıkıldı yani bir kuralı 10 kez değiştirilirmi.Bi ara din bonusu olmayacak dedi gitti gene din bonusu koydu.
Olur oda açarsın sen bende gelirimFazla ayrıntılı ayarlayamıyacağımıza göre yapabildiğimiz kadar yaparız benimde artık canım sıkıldı yani bir kuralı 10 kez değiştirilirmi.Bi ara din bonusu olmayacak dedi gitti gene din bonusu koydu.
özl gel sendeOlur oda açarsın sen bende gelirim![]()
Celil gitti![]()
AynenNeyse gene sonuçta 6 kişi oluruz 6 kişi yeterli bence fazlasında cıvıyor her şey.