Ben şimdiki kitleyi kasıt ediyorum, bunu bile kafan almıyorsa diyeceğim bir şey yok. Sanırsam sende bu yaş grubu içindesin. Fazla üstüne alındığına göre. Benim dediğimi kapsayan kitle kullanamayan bu tipler. 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler. Ek olarak 14 yaşıma kadar saçma hareket yapmadım. Küçüklüğümden beri olgunluğum ile tanıyor etrafımdakiler. Hani beni tanımıyorsan laf atmayada çalışma ^^14 yaşına kadar kendi yaptığın saçma sapan hareketler sayesinde bu kanıya vardıysan seni uyarayım 14 yaşındaki insanlar senden çok daha aklı başında bi şekilde sosyal medyada takılabilir.
O zaman ergenliğe adım atmış tipler diyeyimde, hemen atarlanan kişileride katayım ^^ Konunun açılış amacı ve içeriği ile bağdaştırabileceğini düşünüyorum o cümleyi14 yaşın altındakileri demek ne zamandan beri 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler anlamına geliyor onu bi açıklasana bana
Ayrıca mutlu olacaksan 15 yaşındayım
Ben şimdiki kitleyi kasıt ediyorum, bunu bile kafan almıyorsa diyeceğim bir şey yok. Sanırsam sende bu yaş grubu içindesin. Fazla üstüne alındığına göre. Benim dediğimi kapsayan kitle kullanamayan bu tipler. 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler. Ek olarak 14 yaşıma kadar saçma hareket yapmadım. Küçüklüğümden beri olgunluğum ile tanıyor etrafımdakiler. Hani beni tanımıyorsan laf atmayada çalışma ^^
14 yaşın altındakileri demek ne zamandan beri 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler anlamına geliyor onu bi açıklasana bana
Ayrıca mutlu olacaksan 15 yaşındayım
O zaman ergenliğe adım atmış tipler diyeyimde, hemen atarlanan kişileride katayım ^^ Konunun açılış amacı ve içeriği ile bağdaştırabileceğini düşünüyorum o cümleyi
Tamam... Tamam biraz sakin olun...14 yaşın erişkinliğine ulaşamamış kişiler yazabilirdin beni o grubun içine katana atarlanırım tabii
İstersen sürekli ^^ yazıp laf soktuğunu düşünenleri de kat
Genelde mutlu olduğum günler koyarım o işareti, iyi bir dahakine senin gibi yüzeysel düşünenler için daha net yazayım. Anlamıyorsunuz sonra -,14 yaşın erişkinliğine ulaşamamış kişiler yazabilirdin beni o grubun içine katana atarlanırım tabii
İstersen sürekli ^^ yazıp laf soktuğunu düşünenleri de kat
Asabına Mahmut Tuncer mi kaçtıUplamayın oğlum şu konuyu,gördükçe asabım halay çekiyor.
![]()
Asabına Mahmut Tuncer mi kaçtı![]()
uplama şu konuyu !!Bot oyunda izleyici kitlesi (temsili) :'(
Benimki Halay Çekmiyor Horon Oynuyor Hacı :/[DOUBLEPOST=1439872556,1439871896][/DOUBLEPOST]Aslında Böyle Kafasında Beyin Yerine Pamuk Şeker Olanların Derisine Çuvaldız Geçirip 3 Gün Dondurucuda BırakmalıUplamayın oğlum şu konuyu,gördükçe asabım halay çekiyor.
![]()