Dıng Dıng Dıng Dıgıdıgıdınk Burasığğ Mayıngraft / İçler Acısı

Bunlara Ne Yapmak İstersiniz ?

• Ağzını Burnunu Kırar Zombilere Veririm.

Kullanılan: 6 18.8%
  • Çin İşkencesi Yapar. Sonrada *******.

Kullanılan: 14 43.8%
  • Ne Güzel Söylüyor Çocuklar.(Seçene Yukardakiler Uygulanır)

Kullanılan: 12 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    32

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
14 yaşına kadar kendi yaptığın saçma sapan hareketler sayesinde bu kanıya vardıysan seni uyarayım 14 yaşındaki insanlar senden çok daha aklı başında bi şekilde sosyal medyada takılabilir.
Ben şimdiki kitleyi kasıt ediyorum, bunu bile kafan almıyorsa diyeceğim bir şey yok. Sanırsam sende bu yaş grubu içindesin. Fazla üstüne alındığına göre. Benim dediğimi kapsayan kitle kullanamayan bu tipler. 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler. Ek olarak 14 yaşıma kadar saçma hareket yapmadım. Küçüklüğümden beri olgunluğum ile tanıyor etrafımdakiler. Hani beni tanımıyorsan laf atmayada çalışma ^^

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
14 yaşın altındakileri demek ne zamandan beri 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler anlamına geliyor onu bi açıklasana bana
Ayrıca mutlu olacaksan 15 yaşındayım
O zaman ergenliğe adım atmış tipler diyeyimde, hemen atarlanan kişileride katayım ^^ Konunun açılış amacı ve içeriği ile bağdaştırabileceğini düşünüyorum o cümleyi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şimdiki kitleyi kasıt ediyorum, bunu bile kafan almıyorsa diyeceğim bir şey yok. Sanırsam sende bu yaş grubu içindesin. Fazla üstüne alındığına göre. Benim dediğimi kapsayan kitle kullanamayan bu tipler. 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler. Ek olarak 14 yaşıma kadar saçma hareket yapmadım. Küçüklüğümden beri olgunluğum ile tanıyor etrafımdakiler. Hani beni tanımıyorsan laf atmayada çalışma ^^
14 yaşın altındakileri demek ne zamandan beri 3-5 yutıbırı izleyip özenen tipler anlamına geliyor onu bi açıklasana bana
Ayrıca mutlu olacaksan 15 yaşındayım
O zaman ergenliğe adım atmış tipler diyeyimde, hemen atarlanan kişileride katayım ^^ Konunun açılış amacı ve içeriği ile bağdaştırabileceğini düşünüyorum o cümleyi
14 yaşın erişkinliğine ulaşamamış kişiler yazabilirdin beni o grubun içine katana atarlanırım tabii
İstersen sürekli ^^ yazıp laf soktuğunu düşünenleri de kat
Tamam... Tamam biraz sakin olun...

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
14 yaşın erişkinliğine ulaşamamış kişiler yazabilirdin beni o grubun içine katana atarlanırım tabii
İstersen sürekli ^^ yazıp laf soktuğunu düşünenleri de kat
Genelde mutlu olduğum günler koyarım o işareti, iyi bir dahakine senin gibi yüzeysel düşünenler için daha net yazayım. Anlamıyorsunuz sonra -,

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir çocuğa bilgisayar verirken yanında olacaksın, youtubeyi açtırmayacaksın. (Uplanmasa olurdu gine ama :D )