mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Anlamıyorsan konuya gelme sebebin nedir?bir şey anlamadım ,okumadım ._. ...
Anlamıyorsan konuya gelme sebebin nedir?bir şey anlamadım ,okumadım ._. ...
Merak ettim anlama çabalarındayım ._. evet anlamadım çünkü okumadım üşendimAnlamıyorsan konuya gelme sebebin nedir?
Anladıysan No ProblemMerak ettim anlama çabalarındayım ._. evet anlamadım çünkü okumadım üşendimanladığım tek şey nvidia directx12 de başarızız oldu
tmm anladım okudum şimdi
![]()
26 fps den 66 fps olması rezalet mi oluyor? Arada 40 fps fark var amd de ise bu 35 fps. Ayrıca o kadar az fpsi nasıl alabilmisler? Nvidia yı seviyorum ama amdyi hiç de taşlamam 290x ile 7 fps alacağımız oyun olduğunu da bilmiyorum. Ayrıca bu test çok saçma. Çözünürlük yok sistem bilgileri yok tek oyun denenmiş. Ne yani hadi ama bunlarla mı karşımıza geliyorsunuz.5 fpsden 45 küsür fpsye çıkmak boru değil dikkat edersen. Mantle ile zaten arada 2-3 fps olduğu görülüyor. Mantle X çıkınca demekki DirectX tarih olacak.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gtx 980 ile r9 290x i mi kiyasliyorsun? AnandTech e girip testlerin çoğunluğunun amd üzerinde başarılı olduğunu görebilirsin. Ayrica zaten gtx "980" olduğu için başarisiz dedim. Benim gozumde artik ölü bir kart.26 fps den 66 fps olması rezalet mi oluyor? Arada 40 fps fark var amd de ise bu 35 fps. Ayrıca o kadar az fpsi nasıl alabilmisler?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Final sürüm çıksın hele bi. Pişmemiş sürücüler ile performans kıyaslaması olmaz.Gtx 980 ile r9 290x i mi kiyasliyorsun? AnandTech e girip testlerin çoğunluğunun amd üzerinde başarılı olduğunu görebilirsin. Ayrica zaten gtx "980" olduğu için başarisiz dedim. Benim gozumde artik ölü bir kart.
Demekki oluyormuş.Final sürüm çıksın hele bi. Pişmemiş sürücüler ile performans kıyaslaması olmaz.
Windows daha preview Sürümünde sürücülere gelirsek onlar da betada. Yazılım olarak nvidiayi üstün bilirim gerek performans ama özellikle de kalite. Ki profesyoneller de Nvidia kullanıyor.Demekki oluyormuş.
Peki. Sen öyle de ben böyle diyeyim isteyen istediğine inansın. Ortada zaten kanıt olduğu için problem yok. Birde betadan çıkınca goruruz. mantle ile arasindaki fark çok az. Demekki Dx12 mantle x karşısında kalamayacak. Ayrıca uyarıyorum. Daha r9 300 serisi gelmediWindows daha preview Sürümünde sürücülere gelirsek onlar da betada. Yazılım olarak nvidiayi üstün bilirim gerek performans ama özellikle de kalite. Ki profesyoneller de Nvidia kullanıyor.
R9 3xx serisi gelse de gtx 980 ucuzlasa... @İsovasPeki. Sen öyle de ben böyle diyeyim isteyen istediğine inansın. Ortada zaten kanıt olduğu için problem yok. Birde betadan çıkınca goruruz. mantle ile arasindaki fark çok az. Demekki Dx12 mantle x karşısında kalamayacak. Ayrıca uyarıyorum. Daha r9 300 serisi gelmedi