- En iyi cevaplar
- 17
Suan sana ağır sovesim var![]()
İronik...Çok ironik...EnesBaturu fazla izlemezdim ve sevmezdim ama bunu demen gerekmiyor.
Suan sana ağır sovesim var![]()
İronik...Çok ironik...EnesBaturu fazla izlemezdim ve sevmezdim ama bunu demen gerekmiyor.
Babamız? Daha kaç aylık youtuberdı ki?Bende youtuberim o bizim babamız sayılırdı herşeyi ondan öğrendik.Ben ondan esinlenerek kanal açtım.Benim gülümsemediğim günler enesin videolarını izlerdim.O bizi hep güldürdü.En son komik montojini izledim(
Enes baturun daha haberi yok Turgut abi fln biliyor ayarlamaya çalışıyor.
Küfürden ban yenilse pewdiepie abone sayısı kadar ban yerdi xd*o kadar küfür eden biride değil Küfürden ban yediyse tüm youtuberlar banlanmalı![]()
Enes'i sevenler anlar.Babamız? Daha kaç aylık youtuberdı ki?
her ne olursa olsun, tanımadığınız etmediğiniz, bir kaç aylık bir youtubera baba diyemezsiniz.[DOUBLEPOST=1435330149,1435330115][/DOUBLEPOST]Öyle "seven anlar" gibi laflar hiç edemezsiniz. İsterseniz bir de tapın tam olsun.Enes'i sevenler anlar.
'O bizim babamız sayılırdı' Ben o bizim babamızdı demedim.her ne olursa olsun, tanımadığınız etmediğiniz, bir kaç aylık bir youtubera baba diyemezsiniz.
İkisinin arasında çok fark var zaten.'O bizim babamız sayılırdı' Ben o bizim babamızdı demedim.
valla bunu ülke olayı yaptın ya helal olsunYemin ediyorum ülkenin durumu vahim...
Ülke olayına sokmadım, siyaset falan yok. Mümkünse konu uzamadan kapansın.valla bunu ülke olayı yaptın ya helal olsun
sizene adamlar sevebilir
2-3 yılBabamız? Daha kaç aylık youtuberdı ki?
S: Neyse, kaç yıllık youtuber da olsa babamız demek çok uçuk bir durum S:2-3 yıl![]()
Babamız derken hani Youtube babamız olabilir. Gerçek babamızın yerini asla tutamaz tabiiki.S: Neyse, kaç yıllık youtuber da olsa babamız demek çok uçuk bir durum S: