oguzhantanitmis
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft ile Discord hesap eşleme sistemini discordsrv ile yaptım fakat sunucuyu hub yaptığımda her sunucu için discord botumu oluşturmam gerekecek hangi eklentiyi kullanmam gerek ne yapmam gerek?
benimde anladığım bungeecorda kuruluyor skins restorer gibi bungeecorda bağlanan her sunucuda eşleme yapıyor bu eşleme global oluyor galiba yarın deneyip bilgilendiririmBunu bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla discord eşleme kanalına !verify nick yazılıyor ve o nick oyunda ise oyuncuya bir uyarı gönderiliyor.
Oyuncu uyarıyı kabul edince discord da rolü veriyor. Ama bungeecord bunun neresinde onu pek anlamadım.
İndirip denemeniz en sağlıklısı olacaktır.
Eğer bu plugin çalışıyor ise her sunucuya eklersiniz. Her sunucuda ayrı ayrı onaylamak gerekecek ancak yinede işe yarar önemli olan orası.
benimde anladığım bungeecorda kuruluyor skins restorer gibi bungeecorda bağlanan her sunucuda eşleme yapıyor bu eşleme global oluyor galiba yarın deneyip bilgilendiririm
benim amacım hesap eşleme sisteminin tüm sunucularda kullanılabilmesi ve biri factionda vip alsa discordda vip rolünü versin her sunucu için ayrı vip olacak fakat discordda hepsi birleşecek Faction Vip SkyBlock Vip diye ayıramam ya saçma dururVipler her sunucuda farklı olmasını istediğin için yine bungeecord'a kursan olmaz.
Eğer dediğin gibi ise viplerin her sunucuda aynı olması lazım.
Leak dene ?Eklentiyi test ettim pek stabil ve iyi çalıştığı söylenemez araştırırkenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.şekilde güzel bir plugin buldum fakat bu plugin ücretli şu an ücretsiz bungeecord destekli plugin bulamadım