DöşüKıllı ile Özel Mesaj Görüntüleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın davranışlarını ve konuşmasını onaylamam ile onu bu konuda haklı bulmam arasında dağlar kadar fark var. Rapor ettiğiniz takdirde gerekli işlemi yapalım ancak insiyatif üzerine 2 tarafada bir uyarı vermemeyi seçtim. Afedersiniz ama hangi zihniyetle mesajımı okuduğunuzu çok merak ediyorum. Mesajımı bu kadar düşmanlıkla okuyup cevap yazmanız gerçekten üzücü.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
eski çağlarda kullanılan hem ofansif hemde defansif bir silahtır. Benim kalkan kelimesini benzetme yaparak söylediğim buydu. Hep bir saldırı ve birbirinizi suçlama modundan çıkıp bir kerede acaba ben hatalımıyım diye düşünebilmenizi öneriyorum. Bu mesajınızın üzerine tekrardan öneriyorum. "Böyle bir yönetime göre" gözünüzde nasıl bir durumdayız bilmiyorum ama bizler gönüllü bir ekip olarak çalışıyoruz ve forumdaki düzeni korumaya çalışıyoruz. Madem bu kadar rahatsızsınız bu durumdan açtığımız görüş ve öneriler anketinde görüşünüzü bildirebilirdiniz. Ancak siz her zamanki gibi benim görüşümde ilgi odağı olmak ve etrafa güç gösterisi yapmak için bizi forumdan suçlayabilirsiniz sorun yok. Yönetim olarak biz ekibimize bir üye alırken kişiliğe herşeyden çok önem vermekteyiz çünkü forumu biz temsil etmekteyiz. Yani insiyatifimizi kullanarak bazı kuralları görmezden gelebiliriz ki görmezden gelmezsek emin olun yönetim ekibine girebilecek kapasitede bir üye bulamayacağız. Kimse kusursuz değildir herkesin hataları oluyor önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmektir. Umarım sizde buradan bir ders çıkarabilirsiniz. Söylediğiniz üzere bir hakaret görürseniz mesajı rapor edip bize özel mesaj yoluyla iletebilirdiniz ancak siz tekrardan etraftan ilgi toplamaya bayılıyormusunuz anlamadım konu açmayı tercih ediyorsunuz. Size son sözlerim şunlardır. Öncelikle aklınızdaki fesatlıktan ve ilgi ihtiyacından kurtulun. Burası sadece eğleneceğiniz bir platform ileride gerçek hayatla tanıştığınızda bunlar size bir bir eksi olarak geri dönecektir haberiniz olsun. Aile terbiyesi sadece argo ve hakaret kullanımından ibaret değildir. Nazik, efendi, anlayışlı ve ahlaklı olmak gibi birçok başlık içerir. Ben sizi yeterince terbiyeli görmüyorum ancak burada ailenizi suçlayamam. Bir insan kendi ahlakını ve duruşunu ailesi kadar kendi de oluşturur. Size benden lafın gelişi bir abi tavsiyesi, hatayıda az kendinizde arayınız. Bu mesajdan sonra bana verecek bir cevabınız varsa yazabilmeniz adına konunun kilidini açıyorum.
Peki dün arkadaşı şikayet ettim bu günde şikayet ettim neden cezası verilmiyor veya değerlendirilmiyor ? Tam 5 kere rapor ettim tamam haksızım bu konuyu açmakta lakin neden o zaman raporlarıma geri dönüş yapılmadı ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ya cidden göremiyorum ya da 2 kere okumuş olduğum halde aslında hiç olmadığı için küfür göremedim.

Limonu az çok tanırım, Kıllı'yı ise henüz tanımıyorum ancak (Küfür vardıysa bile görmedim ona dayanarak konuşuyorum.) limonun sözlerine rağmen hemen alevlenip küfür etmemişse demek ki belli bir seviyesi var. Kimseye çamur atmak istemiyorum çünkü benim de ellerim kirlenecek, uğraşamam. Ortada kışkırtmalı bir durum olmuş ki böyle bir mesaj atma gereği duymuş. Limon'un da "kışkırtma" konusunda iyi olduğu malum bir şey zaten.

Şimdi bu konuyu açtın da yandaş mı kazandın ne oldu yani? (Cevap olarak yine yukarıdaki gibi "gerçii beni ayıplayan arkadaşları çözebilmiş değilim" deme, zira umrumda değil.) Özelden tartıştığım sürüyle insan var(dı), buradaki çoğu kişi de eminim ki bundan daha "küfürlü" şekilde bir şeylere maruz kalmıştır. Her biri için konu açmaya kalkışsak forumun bu bölümünde diğer konulara ulaşamayacağız. Savunduğun kişinin de ağzının temiz olmasına dikkat et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...