Whoproshenob
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beklediğim cevap.Cevap veriyorum 31
Beklediğim cevap.Cevap veriyorum 31
İstanbul'da oturuyorsan trafik değerleri yüksek olur. Oturduğun şehre bağlı olarak değişir.Madem kendinize "donanımcı" diyorsunuz o zaman bunun cevabını bekliyorum
Malum yerler için kullanılan 7950 XRS full fonksiyonel halde 2Tb/s trafik destekliyor fakat bu her paketin pencere boyutu 0xFFye alınırsa mümkün*
Genel browse trafiğinde kullanılan paketle 1500 bayt civarlarında tutuluyor oyunlarda çok çok daha düşebiliyor*
Soru olan kısım bu 7950 XRS teorik maximum browse trafiğinde kaç Tb/s yada Gb/s trafik kaldırabilir*
Ortalama bir değer tabikisi*
İstanbul'da oturuyorsan trafik değerleri yüksek olur. Oturduğun şehre bağlı olarak değişir.
16 tb/s ???
Genel hattan bahsetmiyorum
Yukarıda verdiğim hız o cihazın kaldırabileceği maximum hızı yani bu trafik localden akıyor![]()
Uçurucam bekle :3Sınırsız bütçe ile en iyi bilgisayarı toplayana benden petito ayıcık.
Sistemin içinde her şey olucak .d
@KeremTokgz @umut_ @Quaris
1000 TLGTA v'i 60 fps sabit oynatcak en ucuz pc bana kaça patlar![]()
Üstüne bi 30.000 daha koy daire al70080 TL' ye hayalimdeki sistem <3
![]()
![]()
4x titan x
4x monitör
5x fan
2x filtre
3x ssd
3x hdd
480p low 30fps açar.İşletim Sistemim : İntel Core İ3 2120 CPU 3.30 Ghz 3.30 Ghz 6Gb Ram Atı Readeon HD 6350 [ Yaklaşik Toplam Bellek 3820 Mb ] Windows 7 Home Basic 64 Bit ——————————– Kaldırırmı ? GTA 5 Kaldırırsa Hangi ?
SaglamOyun Sitesi Kaldırır Diyor Sizce ?
Kasarmı ?480p low 30fps açar.
Zar zor açar yani .s Kasar bide .sKasarmı ?