MasterDuckyH14
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Sağlam Oyun İyi Açar Dedi ?[DOUBLEPOST=1436136638,1436136603][/DOUBLEPOST]Sağlam Oyun İyi Açar Dedi ?
Açamaz o qeqolar bilmiyo.Sağlam Oyun İyi Açar Dedi ?[DOUBLEPOST=1436136638,1436136603][/DOUBLEPOST]Sağlam Oyun İyi Açar Dedi ?
Tek bir cihaz 0xFF window size ile 2Tb/s trafik kaldırıyor16 tb/s ???
@Alps Bu neyce konuşuyorMadem kendinize "donanımcı" diyorsunuz o zaman bunun cevabını bekliyorum
Malum yerler için kullanılan 7950 XRS full fonksiyonel halde 2Tb/s trafik destekliyor fakat bu her paketin pencere boyutu 0xFFye alınırsa mümkün*
Genel browse trafiğinde kullanılan paketler 1500 bayt civarlarında tutuluyor oyunlarda çok çok daha düşebiliyor*
Soru olan kısım bu 7950 XRS teorik maximum browse trafiğinde kaç Tb/s yada Gb/s trafik kaldırabilir*
Ortalama bir değer tabikisi*
Değişik işte pampa xrs'i alacaksan satan firma zaten network'ü dayar, döşer.@Alps Bu neyce konuşuyor![]()
Ciddiye almadın dimi o mesajı
Genel hattan bahsetmiyorum
Yukarıda verdiğim hız o cihazın kaldırabileceği maximum hızı yani bu trafik localden akıyor![]()
Yukarida emingny gta v 60 fps pc bana kaca patlar yazmis 1000 demisler bnm pc zaten 2200 tl 6 gb ram 4 gb ekran ? Nasil 30 fps480p low 30fps açar.
Hazır almışsın ondan.Yukarida emingny gta v 60 fps pc bana kaca patlar yazmis 1000 demisler bnm pc zaten 2200 tl 6 gb ram 4 gb ekran ? Nasil 30 fps
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geta beşi ultrada açar mıYahu Ne Kastınız Alın Geçin Ultra Mario Keyfi Yaşayım
Ultra 1080 P 8Bit Mario Oynatıyor MSAA İle Getayı Bilememgeta beşi ultrada açar mı
Kaç P Oynayacağına BağlıQeqolar yeni bi sorum var:
Gta V'i ultrada hiç kasmadan oynayacak pc bana kaç tlye patlar .s