caylak29y
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
benim pc eski oldugundan dolayı 64 bit suan bu ayarlar ile mukkenmel yaptım peki windows 10 32 gecince 2 ramım var eksi sistemi kaldırımı bilememNe olursa olsun ben haklıyım demeye devam etceksin. O halde kısa bir şey söylüyüm kapattırmaya çalıştığın işlemlerin arasında 7 tanesi internetin düzgün çalışması için gereken işlemler sen bunları kapatmışsın. Yazdırma biriktiricisi olay görüntüleyicisi gibi şeyleri kapatabilirsin. Bunlar gereksiz olarak kabul edilir. Görev yöneticisindede gözükür. Diğerleri ise direk olarak sistem görevlerinde yer alır. Arkadaşın ram yada benzeri şeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarın yavaş kasmasının diski kullanan bir program yada diskin çöp dosyalardan dolayı ağırlaşmasına bağlıyorum. İnternette önüne gelen hizmeti kapatın diyen çok saçma işe yaramaz bilgilendirme sitesi var sizde bunlardan birinin kurbanı olmuşsunuz. Windows 7 ve üstü sistemlerde windows zaten gereksiz hizmetleri arka planda kapalı tutuyor. Arkadaşın sistemi windows 7 olmayabilir. Windows 10 son önemli updatesi ile hizmetlerin genelinde yenileme yapıldı. Windows 7 ye artık önemli güncellemelerde gelmiyor. Sana tavsiyem yakın bir zamanda 2gb ramin varsa 32 bit, 4gb ramin varsa 64 bit bir Windows 10'a geçmen. Güvenlik güncelleştirmelerini yada zararlı yazılım yapanların win 7'de bir açık bulduğunda bu açığı tamir eden bir Microsoft olmayacak.