2 side çok hoşuma gidiyor
Dota 2 değilde warcraft dota gibi bir ismi vardı o oyun sanırım Dota 1di onu oynardım. Dota 2 yide
@Legendlord sayesinde biliyorum ^^,
Aslında bu ikisini yarıştırmaksa amacınız ben dota 2 yi seçerdim. Dota 2 nin grafikleri , para ile sıkıntısı olmayan , çok zorlayıcı bir oyun diye.
Ama zevk olarak derseniz ben Lolü seçerdim. Lol daha canlı grafiklere sahip(benim gözümde!). Böyle bir karakter almak için hırsla oyunu kazanma çabaları felan. İsteğe bağlı nakit yükleyip bir şeyler almak. Bide rün varya . Rün işte oyunu biraz zorlaştırıyor. Onsuz pvp oynanmıyor.
Ama şöyle bir kötü özellikleri var.
Dota 2 nin bilmiyorum.
Ama Lolde şöyle bir kötülük var. Çok fazla küfür,hakaret,oyuna dalma. Artık oyunu öyle bir oynuyorlarki ne diyeyim size arkadan ona biri seslense sandalyeden düşecek. O derece bağlı oynuyorlar.En ufak bir yanlış yaptığında chate report diye spamlıyorlar. İnsanlar bu yüzden Tr serveri berbat berbat diyorlar.Lol hep abi dolu wolfteame döndü ben ne oynayacam ya deyip oyunu takmıyosunuz. Yapmayın böyle arkadaşlar oyunda ignore vardır. Rahatsız eden oyuncuyu oyun içi ignorelarsınız, oyun sonuda report edersiniz olur biter. Siz oyunda abiler var diye oynamazsanız hiç oynayamazsınız. Her gün her zaman olacakki bu çocuklar. Onlarda eğlenmek istiyor. Bırakın onlar kendi kutusunda oynasınlar.