Dünya Bugu

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak ben bu foruma eğlenmek için geliyorum, bunun gibi çocuklar insanın sinirini bozuyor. Ayrıca ben kimsenin şahsına hakaret etmiyorum bakarsan sürekli kelimelerimde "galiba,-misin" gibi kelimeler kullandım mantıksal olarak şahsına hakaret etmedim. Ben çocuğun davranışlarına göre özürlü olduğunu düşündüm *Hala düşünüyorum* ve bunu sordum.
Haklısın ben üzülmedim sanal dünya her şey olur yeter artık kavgaya gerek yok

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Kavga bitirmeye çalışıyorum

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
O zaman bi daha böyle salak salak konular açmıycaksın. Bilemiyorum ne tür şeylerrden zevk alıyosun ama onlarca kişininin nefreti senin aldığın 2 dklik hazdan kat be kat daha değerlidir. Uzun lafın kısası büyüde gel ve birde böyle konular açma birdaha !!!!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çocuğum sen özürlümüsün forumca sana para toplayıp doktora gönderelim. Hayır ben bu yaşlarda bu kadar aptal olsaydım ******* ederdim.
İlk olarak ben bu foruma eğlenmek için geliyorum, bunun gibi çocuklar insanın sinirini bozuyor. Ayrıca ben kimsenin şahsına hakaret etmiyorum bakarsan sürekli kelimelerimde "galiba,-misin" gibi kelimeler kullandım mantıksal olarak şahsına hakaret etmedim. Ben çocuğun davranışlarına göre özürlü olduğunu düşündüm *Hala düşünüyorum* ve bunu sordum.
Sanırım bu yeterli bir kanıt. İnsanların sinirleri sürekli bozulur, sürekli bazı kişilere kızabilirler ancak yine de hakaret başvurulması gereken son kapıdır. Düzgünce uyarmak yerine hakaret etmenin niye? Lütfen gelip bana kendini savunma. Ayrıca her ağzına geldiğinde de şu özürlü kelimesini kullanma ne olursa olsun karşında ki insan özürlü diyerek onu sakın ama sakın aşağılama.

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda kötü davranış ve hakaretin yanlış bir şey olduğunu biliyorsun değil mi ?
bunu hakaret etmeden de söyleyebilirsin <_<
[DOUBLEPOST=1431970671,1431970572][/DOUBLEPOST]Bu gibi insanlar genelde iyi bir aile ortamında yetişmemişlerdir...
Belki çocuğun psikolojik bir hastalığı vardır ?
Belki canı sıkkın rahatsız oluyosan ona nazikçe söyle
'Post kasma lütfen :) bunun bir önemi yok' diyebilirdin ? :(

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Sanırım bu yeterli bir kanıt. İnsanların sinirleri sürekli bozulur, sürekli bazı kişilere kızabilirler ancak yine de hakaret başvurulması gereken son kapıdır. Düzgünce uyarmak yerine hakaret etmenin niye? Lütfen gelip bana kendini savunma. Ayrıca her ağzına geldiğinde de şu özürlü kelimesini kullanma ne olursa olsun karşında ki insan özürlü diyerek onu sakın ama sakın aşağılama.
Forumda kötü davranış ve hakaretin yanlış bir şey olduğunu biliyorsun değil mi ?
bunu hakaret etmeden de söyleyebilirsin <_<
Bu çocuk sürekli "aptalca" konular açıyor ve insanın bir raddeden sonra sinirileri dayanamıyor.

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AkanCe sende böyle konular açma olur mu ? :olgun:[DOUBLEPOST=1431970780,1431970737][/DOUBLEPOST]
Bu çocuk sürekli "aptalca" konular açıyor ve insanın bir raddeden sonra sinirileri dayanamıyor.
O zaman birinden yardım isteyebilirsin adamım
sen hep pozitif ol...boşver uzun ömrün var...takma kafana...zeki insanlar hep susar...sende susmayı dene ^_^

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onun açtığı her konuyu takip etmek zorunda değilsin, tepkisiz kalırsak zaten böyle yapmayı bırakır. Her neyse zaten forumu bıraktığını bildiren bir konu açmış. Kurtulduk diyebiliriz.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Onun açtığı her konuyu takip etmek zorunda değilsin, tepkisiz kalırsak zaten böyle yapmayı bırakır. Her neyse zaten forumu bıraktığını bildiren bir konu açmış. Kurtulduk diyebiliriz.
Oldu mu ? Tüm mesajlarımı "Post kasma lütfen ◉‿◉ *ÇOK MUTLUYUM ÇİÇEKLER BENİM OLSUN OLEEEYYYY <3 <3 <3 NE KADAR ZEKİ BİR ÇOCUK OLLEEEEY" ile doldurdum?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oldu mu ? Tüm mesajlarımı "Post kasma lütfen ◉‿◉ *ÇOK MUTLUYUM ÇİÇEKLER BENİM OLSUN OLEEEYYYY <3 <3 <3 NE KADAR ZEKİ BİR ÇOCUK OLLEEEEY" ile doldurdum?
Artık lütfen benim yazdığım yorumları cevaplama ve benimle muhattap olma. Kafasının dikine giden ve eline her fırsat geçtiğinde insanlara ile dalga geçmeye çalışanlardan pek haz etmiyorum. İyi günler, iyi forumlar.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Artık lütfen benim yazdığım yorumları cevaplama ve benimle muhattap olma. Kafasının dikine giden ve eline her fırsat geçtiğinde insanlara ile dalga geçmeye çalışanlardan pek haz etmiyorum. İyi günler, iyi forumlar.
İstediğini yaptım hala ne istiyorsun ;(