Dünyanın sonunu getirecek bir zombie salgını olsa yapacahlarınız ?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evde pc acar oyun oynardim biri gelirse dolabima saklanir otururdum yiyecek kismi icinse dolabimdaki artiklarla rahat 5 yil yasarim 1-2 yila turkiyede insan kalmadigi icin baska yerlere giderler bende kurtulurum ^^

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Olası bir zombi salgını veya iç savaş durumunda yapmanız gerekenler şunlardır;

1- Yeterli erzak
Zombi salgınını öğrendiğiniz an evinizdeki silah, ekmek bıçağı ve benzeri şeyleri belinize tıkıştırıp yanınıza aldığınız bavul veya bavullarla en yakın bakkala veya markete saldırmalısınız. Hemen tuzlu, sütlü ve tahıllı bisküvileri bavulunuza doldurun. Bisküvilerin çeşitleri önemli, çünkü sağlıklı ve enerjik kalmanız için gereken maddeler bu bisküvilerde. Yanınıza birkaç tane elma armut ve su şişesi almanız da yararınıza olacaktır.

2- Her şey silah ve her şey mübahtır
Çevrede veya market yağmalaması sırasında asla yalnız olmayacaksınız. Size her an saldırabilecek aklını kaçırmış veya sizin gibi düşünen insanlar sizin için zombilerden daha fazla tehlike oluşturur. Bu yüzden size her türlü silahı belinize veya kolay erişebileceğiniz bir yerinize tıkıştırmanız önerildi. Ani bir insan saldırısı aldığınızda sakin olmamalısınız. Sakın filmlerdeki gibi hayal edip üzerinize atlayan saldırgana hiç panik yapmadan saldırı yapabileceğinizi düşünmeyin, öyle bir dünya yok, sizi kandırmışlar. Market yağması sırasında panikli vatandaşlarla yakın olursunuz. Bu durumda silah kullanmanız önerilmez çünkü zaten yakınınızda olan bir insanı öldürmek için silah kullanmanız, ileride zombi denen saçma dostlarımıza uzak menzilden saldırı yapamayacağınız anlamına gelir.

3- Haberleşin, grup yapın
Elinizin altında bulunan telefonunuzla gerçekten güvendiğiniz arkadaş veya akrabalarınızı arayarak -eğer baz istasyonlarının içine edilmediyse- ekip oluşturun. Gerçekten güvendiğiniz ve dayanabilecek kişiler olsun, bir zombi salgını sırasında hiçbir tanıdığınız "Oyy xxx beni ekibine almadı pis yılan" diye arkanızdan konuşmaz yani, dert etmeyin. Herkes kendi derdinde. Sevgiliniz falan varsa da yanınıza alın moral olur hani.

4- Geniş alan, güvenli alan
Güvenli alan olarak dağ gibi yüksek yerleri düşünmeniz çok mantıklı, ama yüksek yerler genellikle karışık veya ağaçlarla doludur, bu da sizi saldırıya açık yapar. Zombi salgını sonrasında sizin için en güvenli yerler geniş ve boş alanlardır. Karışık yerlerde sağdan soldan zombi fırlar hoş olmaz yani. Çünkü geniş bir alandayken saldırı alırsanız saldırganı oyalayarak onu öldürebilir veya rahatça kaçabilirsiniz. Alan geniş olursa ve çevreyi rahatça görebilirseniz de ani bir saldırıya yakalanmaz ve güvende olursunuz.

Forumu bırakmıştım dayanamadım yazdım kıymetimi bilin. Okuyun belki ölmezsiniz.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce bi süpermarkete girerim oradan yemek ve sıkılmamak için dergi falan alırım sonra zombilerin üstüne buzdolabı atarım. Issız bi adaya giderim orada hayatta kalırım zombiler umurumda olmaz.

Bi evin damına çıkar gelen geçene kiremit atarım

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben olsam önce evdeki malzemelerden kendime zırh yapardım sonra dışarı beyzbol sopamı alıp çıkardım.Ve hiç bilinmedik ıssız bir markete giderdim sonra da yiyecek içecek ilaç hap vs. alıp çıkardım.Sonra evimde gider evime güvenlik sistemleri , bubi tuzakları kurardım.
Ve evimin bahçesine hemen mısır,çiçek,bitki ekerdim ve zombilerin onları bozmaması için etrafına önlemler alırdım sonra da bir araba alıp modifiye ededim.Sonra da bir kız bulup zombie salgını bitinceye kadar yaşardık.Ve zombie salgını bittiğinde ikimiz insanlığın devamı için koloni kurarız.
Ama zombi salgını bitmezse ?
O zaman o kızı alır günümü gün ederim :D
Ve gururumla ölürüm.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Zombilere Bonzai Su İle Bonzai İçirirdim.
Sonrada Mal Mal Gezerlerdi. :D
Zaten içgüdülere göre yaşıyorlar -_-[DOUBLEPOST=1428690927,1428690839][/DOUBLEPOST]
Baltaya dürbündeki fantezi ne / Dürbün kullanıcaksan git normal dürbün kullan :([DOUBLEPOST=1428691170][/DOUBLEPOST]
Ben olsam önce evdeki malzemelerden kendime zırh yapardım sonra dışarı beyzbol sopamı alıp çıkardım.Ve hiç bilinmedik ıssız bir markete giderdim sonra da yiyecek içecek ilaç hap vs. alıp çıkardım.Sonra evimde gider evime güvenlik sistemleri , bubi tuzakları kurardım.
Ve evimin bahçesine hemen mısır,çiçek,bitki ekerdim ve zombilerin onları bozmaması için etrafına önlemler alırdım sonra da bir araba alıp modifiye ededim.Sonra da bir kız bulup zombie salgını bitinceye kadar yaşardık.Ve zombie salgını bittiğinde ikimiz insanlığın devamı için koloni kurarız.
Ama zombi salgını bitmezse ?
O zaman o kızı alır günümü gün ederim :D
Ve gururumla ölürüm.
Oyun mu sandın bunu :( 200 zombi gelse Afedersin ama P*op'un çıkar

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Yani yazıları okudukça şu yorumu atasım geldi:D

Zombi salgını olrsa poku yedik deyip geçin.. Kendinizi Resident Evil dan LEON sanmayınn

BU KADAR HAVALI SAÇLARINIZ VARMI Kİ KONUŞUYORSUNUZ...SAÇLARINIZ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE DÜŞECEK KADAR HAVALI OLDUĞUNUZDA GELİP BAŞLIĞA ARTİZLİK YAPIN :D