- En iyi cevaplar
- 0
"Okumadım Ama Haklısın" gibi bir yorum yapanlar, öldüklerinde bile saygı duymayacak kadar üşengeç, hayatlarında saygıyı hak etmeyen birer insan olurlar. 3 saatlik bir emek verdim şuna.
Dünya dediğimiz gezegende bilindik üzere tek düşünebilen canlılar bizler ve maymunlardır.
Fakat maymunların insanlardan üstün düşünebildikleri bir dünyada gözlerinizi açarsanız, işte biz, oraya "Dünya" diyoruz.
Dünya yaşanmaz bir yer. Beni uzaya yollayın başımın çaresine bakabilirim.
İnsanların bilinç altlarına tecavüz etmekten herkes bir hoş oldu zaten.
Televizyon ile başlayalım.
Herkes televizyon zararlı diyor. "Neden?" sorusu gelince akla gelen ilk kült cevap "Göz bozar." Oluyor. Fakat bunu fark etmiyorlar ki, dahada kült bir cevap var fakat bulmaları için televizyon tarafından ele geçirilen beynin dibine inmeliler. Sübliminaller.
Bunlara "Illuminati, Illumemati, Ilmüminati ne bileyim 'Yok mu o gözlü üçgen'"in verdiği mesaj sanan birçok insan var. Halbuki bu kavramı bile öyle bir sokmuşlarki kafamıza, herkes önüne geleni yargılar oldu.
Televizyonda açın kanalları. Tek tek gezin.
Reklamlar, 13 yaş ve üstü kitleye uygun değil de, 2-3 yaş arası bebeklere anlatılır gibi. Molped mesela. Halbuki, molpedi bilmeyen biri reklamlara baksa bir eğlence mekanı sanar. Gerçek şu ki, kadınların adet döneminde onlara yardımcı olmak için yaratılmış çok zekice bir icat, fakat reklamlarda bize anlattıkları kadarıyla:
"Şer Gözünü, Kolla Götünü." (Küfürlerime Değineceğim).
Halbuki bir insancık yok ki şunun "gerçek" amacını anlatsın.
CamPet ve ya. Tamamı ilen saçma ve salaş bir reklamları var. CamPet yine iyi bir marka ama insanlara onu açıklamak için reklam yapıyorsan, birini çıkartıp orada "Cam,................ PET!" diye açıklamaman lazım.
Reklamlar zaten kaynağıdır sübliminallerin.
(Bu arada: Sübliminal demek, 'bilinç altına verilen gizli mesajlar' anlamına gelir.)
Televizyon zaten insanların beynini içine emen bir aygıt değilmiş gibi, dizilerimiz ile kadın ve erkek arası, erkek cinsinin hiç bulaşmak istemediği bir cinsiyet kavgası- ve ya sidik yarışı başlıyor.
Cidden ama.
HER Lanet olası dizimizde, aşk, hamilelik, tecavüz, taciz, para babaları, çok saçma bir olay ve ya sonunu gübreye bağlama var.
Kurtlar Vadisi serisi, belki de aşksız tek olanı, fakat ondaki şiddeti dünyadaki savaşlarda göremezsiniz. Birinin kafasına bazuka atmak nedir ya? Yaratıcılığınız mı bitti arkadaşım?
Radyoya geçiyorum, fazla kalmayacağım.
Bende Cemil İpekçi gibi birini alıp radyo başına lakluk yapmaya koysam bende milyarlar kazanırım. Fakat radyo anlayışı insanların zevkine kalmış. Benim düşüncem bu.
Programlar mesela.
İzdivaç, Müge Anlı ne bileyim Hayata Yeşil-amaaan!
Bu programlarda genelde yağ bağlamış, annemizin yaşından büyük karılar geliyorlar, eklemlerinde ağrı varken birden breakdance yapmaya başlıyorlar. Sebep: Kendime eş buldum dur iki salto atayım....
110 yaşındaki dede bile siyah insanlar gibi oynuyor orada.
Sanal Dünya Zaten Amerika Gibi. Ne kadar amele varsa toplanmış, kendi haklarını savunuyorlar.
Her yerde savaş, her yerde siyaset.
Siyaset değil mi zaten anamızı ağlatan?
Siyaseti çıkaran insan o amaçla mı düşündü acaba?
Ormanları kendi zevklerimiz için yok ediyoruz.
İnsanlar "felekten gün çalayım" diye çok önem verdiği oğlunu/kızını ve ya diğer bir yakınını sanki gençliğinde hiç gezmemiş gibi bırakarak kaçıyor.
Hele o din adamları yok mu. Allah'a ne kadar tapsalar da verdiği nimetlerin hepsi Kur'an'da yazıyor sanıyorlar ya...
Şöyle bir örnek vermek isterim.
Geçen gün Din Kültürü ve Ahlak (Kalmamış) Bilgisi öğretmenimiz ile sınıf ortasında tartışıyoruz.
Bir arkadaşım kağıdına uzay hakkında çokta mantıklı bir kavram yazmış/çizmiş.
Öğretmen çocuğa yaklaştı. Kağıdı "LAK!" diye aldı elinden çocuğun kafasına vurdu.
"Bu ne lan!?" dedi. "Ben burada Allah'ın verdiği nimetleri konuşurken sen Kur'an'da bile geçmeyen uzay b*kunu mu anlatıyorsun? Kafir özür dilerim!"
Herkes hocaya bakıyordu.
Arkadaşım birden ayağa kalktı. Söze şöyle başladı:
"Siz şimdi uzaya inanmıyor musunuz?" dedi.
"Hayır oğlum." dedi hoca. "İnanmıyorum. Sana da sormayacağım."
-O zaman neden benim düşüncelerimi yargılıyorsunuz?
+Yargı değil bu ulan! Yanlışını düzeltiyorum.
-Kur'an'da olmayan hiçbir şey yok diyemezsiniz.
+Ne bu şimdi?
-Olasılık diyorum moruk herif! Allah'ın sana verdiği nimetleri ezberlemişsin ama üstünde hiç düşünmemişsin işte! İşin gücün para!
+Bana bak....
-KAPA ÇENENİ!
Arkadaşım neredeyse hocaya dalacak gibiydi. Herkes korkuyordu.
-SENİN BANA KAFİR DEMEYE, BENİM HAKLARIMI VE İNANIŞLARIMI DÜZENLEMEYE HAKKIN YOK, SALAK! Sen bana öğreteceksin, ben karar verip kendi eksenimi çekeceğim! Ne lan o öyle "uzay yok, uzay b*k"?!!!
Sen çok fazla kaptırmışsın kendini buna be!
Kur'an'da yazmayan her şey yok diyorsun. Elinde tuttuğun tebeşir! Kur'an'da var mı!?
Cüzdanın ve bir kuruş sadaka vermediğin o paran! Kur'an'da var mı Türk Lirası?!
Aptal herif!
Düşünemiyorsan o zaman düşünenleri dinleyeceksin!
Öğretemiyorsan o zaman senden iyi bilenlerden soracaksın!
Çık şimdi dışarı!
+Nedenmiş.
-Çünkü cebindeki paraları sevap diye sana bırakıyorum. Böyle b*ktan ders için sana bu kadar para veriyorsak, benden insanlığı öğren de karlı çık! Allah sana olasılığı da vermiş değil mi? Uzay'dan bahsetmemiş fakat bizi yerleştirdiği yer neresi ha!? Yallah şimdi! HADİ!
...
Küfür hakkında konuşalım birazcık.
Küfür, anneye vb. kaçmadığı sürece yüzyıllardır insanlık boyunca saçma algılanmış, yanlışa kaçmıştır.
*** mesela.
***, eski zamanlarda domuzların kakasına denilen latince bir kelimeden her dile türemiştir.
*** mesela. Eski zamanlarda atların kıçına verilen isimdi. Ne oldu da küfür oldu dersiniz?
Salak erkekler ve feminizm.
Neyse.
Küfürlerim için özür dilemiyorum. Küfür etseydim diyebilirdim.
Dünya bir daha düzelmez arkadaşım.
Mars gibi. Antik kalıntılarımızı bulurlar, fakat ne olduğunu anlayamazlar.
-Dünyabokasardı.
Dünya dediğimiz gezegende bilindik üzere tek düşünebilen canlılar bizler ve maymunlardır.
Fakat maymunların insanlardan üstün düşünebildikleri bir dünyada gözlerinizi açarsanız, işte biz, oraya "Dünya" diyoruz.
Dünya yaşanmaz bir yer. Beni uzaya yollayın başımın çaresine bakabilirim.
İnsanların bilinç altlarına tecavüz etmekten herkes bir hoş oldu zaten.
Televizyon ile başlayalım.
Herkes televizyon zararlı diyor. "Neden?" sorusu gelince akla gelen ilk kült cevap "Göz bozar." Oluyor. Fakat bunu fark etmiyorlar ki, dahada kült bir cevap var fakat bulmaları için televizyon tarafından ele geçirilen beynin dibine inmeliler. Sübliminaller.
Bunlara "Illuminati, Illumemati, Ilmüminati ne bileyim 'Yok mu o gözlü üçgen'"in verdiği mesaj sanan birçok insan var. Halbuki bu kavramı bile öyle bir sokmuşlarki kafamıza, herkes önüne geleni yargılar oldu.
Televizyonda açın kanalları. Tek tek gezin.
Reklamlar, 13 yaş ve üstü kitleye uygun değil de, 2-3 yaş arası bebeklere anlatılır gibi. Molped mesela. Halbuki, molpedi bilmeyen biri reklamlara baksa bir eğlence mekanı sanar. Gerçek şu ki, kadınların adet döneminde onlara yardımcı olmak için yaratılmış çok zekice bir icat, fakat reklamlarda bize anlattıkları kadarıyla:
"Şer Gözünü, Kolla Götünü." (Küfürlerime Değineceğim).
Halbuki bir insancık yok ki şunun "gerçek" amacını anlatsın.
CamPet ve ya. Tamamı ilen saçma ve salaş bir reklamları var. CamPet yine iyi bir marka ama insanlara onu açıklamak için reklam yapıyorsan, birini çıkartıp orada "Cam,................ PET!" diye açıklamaman lazım.
Reklamlar zaten kaynağıdır sübliminallerin.
(Bu arada: Sübliminal demek, 'bilinç altına verilen gizli mesajlar' anlamına gelir.)
Televizyon zaten insanların beynini içine emen bir aygıt değilmiş gibi, dizilerimiz ile kadın ve erkek arası, erkek cinsinin hiç bulaşmak istemediği bir cinsiyet kavgası- ve ya sidik yarışı başlıyor.
Cidden ama.
HER Lanet olası dizimizde, aşk, hamilelik, tecavüz, taciz, para babaları, çok saçma bir olay ve ya sonunu gübreye bağlama var.
Kurtlar Vadisi serisi, belki de aşksız tek olanı, fakat ondaki şiddeti dünyadaki savaşlarda göremezsiniz. Birinin kafasına bazuka atmak nedir ya? Yaratıcılığınız mı bitti arkadaşım?
Radyoya geçiyorum, fazla kalmayacağım.
Bende Cemil İpekçi gibi birini alıp radyo başına lakluk yapmaya koysam bende milyarlar kazanırım. Fakat radyo anlayışı insanların zevkine kalmış. Benim düşüncem bu.
Programlar mesela.
İzdivaç, Müge Anlı ne bileyim Hayata Yeşil-amaaan!
Bu programlarda genelde yağ bağlamış, annemizin yaşından büyük karılar geliyorlar, eklemlerinde ağrı varken birden breakdance yapmaya başlıyorlar. Sebep: Kendime eş buldum dur iki salto atayım....
110 yaşındaki dede bile siyah insanlar gibi oynuyor orada.
Sanal Dünya Zaten Amerika Gibi. Ne kadar amele varsa toplanmış, kendi haklarını savunuyorlar.
Her yerde savaş, her yerde siyaset.
Siyaset değil mi zaten anamızı ağlatan?
Siyaseti çıkaran insan o amaçla mı düşündü acaba?
Ormanları kendi zevklerimiz için yok ediyoruz.
İnsanlar "felekten gün çalayım" diye çok önem verdiği oğlunu/kızını ve ya diğer bir yakınını sanki gençliğinde hiç gezmemiş gibi bırakarak kaçıyor.
Hele o din adamları yok mu. Allah'a ne kadar tapsalar da verdiği nimetlerin hepsi Kur'an'da yazıyor sanıyorlar ya...
Şöyle bir örnek vermek isterim.
Geçen gün Din Kültürü ve Ahlak (Kalmamış) Bilgisi öğretmenimiz ile sınıf ortasında tartışıyoruz.
Bir arkadaşım kağıdına uzay hakkında çokta mantıklı bir kavram yazmış/çizmiş.
Öğretmen çocuğa yaklaştı. Kağıdı "LAK!" diye aldı elinden çocuğun kafasına vurdu.
"Bu ne lan!?" dedi. "Ben burada Allah'ın verdiği nimetleri konuşurken sen Kur'an'da bile geçmeyen uzay b*kunu mu anlatıyorsun? Kafir özür dilerim!"
Herkes hocaya bakıyordu.
Arkadaşım birden ayağa kalktı. Söze şöyle başladı:
"Siz şimdi uzaya inanmıyor musunuz?" dedi.
"Hayır oğlum." dedi hoca. "İnanmıyorum. Sana da sormayacağım."
-O zaman neden benim düşüncelerimi yargılıyorsunuz?
+Yargı değil bu ulan! Yanlışını düzeltiyorum.
-Kur'an'da olmayan hiçbir şey yok diyemezsiniz.
+Ne bu şimdi?
-Olasılık diyorum moruk herif! Allah'ın sana verdiği nimetleri ezberlemişsin ama üstünde hiç düşünmemişsin işte! İşin gücün para!
+Bana bak....
-KAPA ÇENENİ!
Arkadaşım neredeyse hocaya dalacak gibiydi. Herkes korkuyordu.
-SENİN BANA KAFİR DEMEYE, BENİM HAKLARIMI VE İNANIŞLARIMI DÜZENLEMEYE HAKKIN YOK, SALAK! Sen bana öğreteceksin, ben karar verip kendi eksenimi çekeceğim! Ne lan o öyle "uzay yok, uzay b*k"?!!!
Sen çok fazla kaptırmışsın kendini buna be!
Kur'an'da yazmayan her şey yok diyorsun. Elinde tuttuğun tebeşir! Kur'an'da var mı!?
Cüzdanın ve bir kuruş sadaka vermediğin o paran! Kur'an'da var mı Türk Lirası?!
Aptal herif!
Düşünemiyorsan o zaman düşünenleri dinleyeceksin!
Öğretemiyorsan o zaman senden iyi bilenlerden soracaksın!
Çık şimdi dışarı!
+Nedenmiş.
-Çünkü cebindeki paraları sevap diye sana bırakıyorum. Böyle b*ktan ders için sana bu kadar para veriyorsak, benden insanlığı öğren de karlı çık! Allah sana olasılığı da vermiş değil mi? Uzay'dan bahsetmemiş fakat bizi yerleştirdiği yer neresi ha!? Yallah şimdi! HADİ!
...
Küfür hakkında konuşalım birazcık.
Küfür, anneye vb. kaçmadığı sürece yüzyıllardır insanlık boyunca saçma algılanmış, yanlışa kaçmıştır.
*** mesela.
***, eski zamanlarda domuzların kakasına denilen latince bir kelimeden her dile türemiştir.
*** mesela. Eski zamanlarda atların kıçına verilen isimdi. Ne oldu da küfür oldu dersiniz?
Salak erkekler ve feminizm.
Neyse.
Küfürlerim için özür dilemiyorum. Küfür etseydim diyebilirdim.
Dünya bir daha düzelmez arkadaşım.
Mars gibi. Antik kalıntılarımızı bulurlar, fakat ne olduğunu anlayamazlar.
-Dünyabokasardı.