S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
ETS2 fizikleri gibi mi :/fiziği kendisi ayarlıyor cnm :'(
ETS2 fizikleri gibi mi :/fiziği kendisi ayarlıyor cnm :'(
peki senin dedigin enginelerle cube world gibi bi oyun yapabilirmiyim?fiziği kendisi ayarlıyor cnm :'(
bana sadece cube worldun yapıldıgı engineyi söyle yeter oyun kare olacak ._.Önünde daha çok yol var kendi game engineni şöyle yapabilirsin game dev tycoon denen oyunu indir biraz geliş ve yap![]()
Bence engine ile uğraşma Javayı öğren istediğin gibi takılbana sadece cube worldun yapıldıgı engineyi söyle yeter oyun kare olacak ._.
kodlama ile cube worlde benzer bir şey yapbilirmiyim ya cube world diyorum çünkü karekter ve dünya benzeyecek ama diger şeyler biz düşündük alıntı yok eclipse minecraftın yapıldıgı kodlama programı diye biliyorum neden cube world diyorum 2. sebebim mcde bloklar çok bü yük ama cw de daha küçük bu yüzde cube world diyorum bloklar birazdaha küçük olacak yani ._.Bence engine ile uğraşma Javayı öğren istediğin gibi takıl
Evet yapabilirsin. Her programın başı "kodlama"kodlama ile cube worlde benzer bir şey yapbilirmiyim ya cube world diyorum çünkü karekter ve dünya benzeyecek ama diger şeyler biz düşündük alıntı yok eclipse minecraftın yapıldıgı kodlama programı diye biliyorum neden cube world diyorum 2. sebebim mcde bloklar çok bü yük ama cw de daha küçük bu yüzde cube world diyorum bloklar birazdaha küçük olacak yani ._.
edit @KadirBerk @Susanoo @aklıllıminecraft @Glyphl @Tario76_ @ShouldToBe @Praetorian[DOUBLEPOST=1417011795,1417007592][/DOUBLEPOST]güncel beyler yardım edin pls
büyük ihtimal olabilir : picroma.com da plasma yazıyor ayrıca en altta resimleri var kodlama gerekiyor diye tahmin ediyorum öğrenirim ama baya uzun sürebilir fakat herkezin yanlış düşüncesi şu : Bunu bir şirket zor yapıyor sen nasıl yapacaksın ? diyorlar evet minecraftı 2 kişide yapabilir ama daha fazla ugraşmaları gerekir sagol mühendis creeperDediğin plasma engine olabilir mi?
kodlamayı yaparken bunlarmı lazım ._. matematik fln fail ben sadece yazı sanıyordum ama genede deniyecegimbaşlamadan bitir yoksa çok büyük patlar maliyeti yani onu söylemek lazım bu arada öyle kodlama ile bitmiyor kodlamayı öğrenmek için matematik işin içine giriyor lise matematiği,üniversite matematiği giriyor yapabiliyorsan yap
heh matematik gerekiyor matematiğin yoksa oyun yazamazsın.kodlamayı yaparken bunlarmı lazım ._. matematik fln fail ben sadece yazı sanıyordum ama genede deniyecegim
7 ye gidiyorum ve matematigim iyi fakat lise ve üniversite matematigi bilmiyorum da her oyunda (minecraftı yaparken ) bile geremiş olabilirmi sence?[DOUBLEPOST=1417014296,1417014243][/DOUBLEPOST]heh matematik gerekiyor matematiğin yoksa oyun yazamazsın.
bide bazı engineler hiç kodlama gerekmiyor bazıları kodlamada gerektirebiliyor ama full azı gerektirenlerde var sorun olursa bırakırım ama sorun olmayacagını sanmam saol prospekt (susano) ._.heh matematik gerekiyor matematiğin yoksa oyun yazamazsın.
7.sınıf matematiği çocuk oyuncağı o kod işine yaramaz üniversite matematiği gerekiyor bir oyun yapacaksan7 ye gidiyorum ve matematigim iyi fakat lise ve üniversite matematigi bilmiyorum da her oyunda (minecraftı yaparken ) bile geremiş olabilirmi sence?