Eclipse

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İnternette youtube yengeye yaz çıkar :D[DOUBLEPOST=1417021149,1417021077][/DOUBLEPOST]@KadirBerk oyun kare olacak fakat sadece küplere cube worlddaki gibi küçük yapmak istiyorum eger eclipsede bu mümkünse anlatırmısın?
Eclipse üzerinden bunu yapmaya çalışırsan ölürsün. blender ile modellemek çok mu zor <_< oradan da unity'e.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eclipse üzerinden bunu yapmaya çalışırsan ölürsün. blender ile modellemek çok mu zor <_< oradan da unity'e.
Kararım kesin unity kullanmıyacagım sadece küplerin boyutu küçük olsun bunu hangi programla yapacagım söyle yeter ._. Ve nasıl yapacagımı :)[DOUBLEPOST=1417021329,1417021289][/DOUBLEPOST]
Çok yardımcı oldu android oyun yapcaktım zaten :S *dalga geçer* Yahu andoridle ne alaka sergunn?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kararım kesin unity kullanmıyacagım sadece küplerin boyutu küçük olsun bunu hangi programla yapacagım söyle yeter ._. Ve nasıl yapacagımı :)[DOUBLEPOST=1417021329,1417021289][/DOUBLEPOST]
Çok yardımcı oldu android oyun yapcaktım zaten :S *dalga geçer* Yahu andoridle ne alaka sergunn?
Sağ klik yapıp video urlsini al diyip oynatma listesine baksan?

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Orada android yazıyor olabilir ama devamında tam anlatımlar mevcut :'(

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba bir şeyi anlamamışsın.Yaptığım Unity incelemesinde 8 ayrı platform için "unity" ile oyun yapmak mümkün.Ayrıca bu işe "beginner" olarak başlayanlar için idealdir.Senin istediğin daha mario yapamazken crysis yapmak.Direk istediğin gibi bir oyun motorunu bulamazsın zaten.Bulduğunu varsay bir oyun oyun motoruyla desteklendiğinde pek özel bir şey olmuyor tek faydası modelleme ve geri kalan saçma sapan şeyler.Kastettiğin gibi Eclipse üzerinden bunu yapamazsın bile.Eclipse her şeyden önce bir "IDE" oyun motoru değil.Ama sanırsam kastın "Eclipse Origin" tarzı bir şey her şeyi hazır sunan.Onun dışında blenderla blokları modellesen falan bile bu "terrain" denen mantıkla çöker.(gerçi gelişmiş modellemecilikle 2'ye katlaya katlaya sınırsız olmasa da büyük bir harita vs oluşturulabilir.)Ayrıca blokları sabit tutup karakteri büyük tutup kamera açısını biraz da zoom tarzı ayarlayarak o küçük blok havasını katabilirsin.