LordUnicornn
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Adamdaki ego Dravende yok
Yav ablacım bak şimdi ben bunu şaka olsun diye yaptım timam mı ? Şakalaştık Steam'da öylesine zombiyle. Başlığa bakıp yorum yazma hani. Hani gerçekte yok büyle bir şey ? Timam mı ? Anladın mı ablacım ? Hadi git başka yerde ukalalık et yoksa birazdan çok kötü şeyler olacak hadi kış kış.Yaptığın ego, kendimi avutmak için etrafa savurduğun küfür ve hakaretlerden başka bir şey değil. 1 yıldır bunun değiştiğine de tanık olamadım...
Tamam tartışırsın karşı çıkarsın anlaşılabilir bir durum ama cinsiyetine yönelik hakaret etmek yanlış bence.Yav ablacım bak şimdi ben bunu şaka olsun diye yaptım timam mı ? Şakalaştık Steam'da öylesine zombiyle. Başlığa bakıp yorum yazma hani. Hani gerçekte yok büyle bir şey ? Timam mı ? Anladın mı ablacım ? Hadi git başka yerde ukalalık et yoksa birazdan çok kötü şeyler olacak hadi kış kış.
Cinsiyetine hakaret etmedim ki, benden Half Life 2 dilenen cinsiyetini değiştirmiş bir kız kendisi.Tamam tartışırsın karşı çıkarsın anlaşılabilir bir durum ama cinsiyetine yönelik hakaret etmek yanlış bence.
Özel konuşma kilidini kaldırsana bir.Egomdan soğuttunuz beni yemin ediyorum.
Lan şaka diyoruz eğlencesine yaptık xdEğer kibir var ise karakterinde
Başka bir şey vardır, başka bir yerinde
.s.s.s
Bende şakasına diyom .sLan şaka diyoruz eğlencesine yaptık xd
Hala hakaret etmeye devam ediyorsun.Yapacağın kötü şeyi bekliyorum.Yav ablacım bak şimdi ben bunu şaka olsun diye yaptım timam mı ? Şakalaştık Steam'da öylesine zombiyle. Başlığa bakıp yorum yazma hani. Hani gerçekte yok büyle bir şey ? Timam mı ? Anladın mı ablacım ? Hadi git başka yerde ukalalık et yoksa birazdan çok kötü şeyler olacak hadi kış kış.
Dilenmedim açıkça belirteyim. Co-op oynananıp oynanmayacağını ona göre alacağını belirttin. İstersen al diye açık açık belirttim konuşurken. tabii hatırlamazsın...Cinsiyetine hakaret etmedim ki, benden Half Life 2 dilenen cinsiyetini değiştirmiş bir kız kendisi.
OOOO Kavga çıkcak bekleyin mısırla 3d gözlük alcam.Hala hakaret etmeye devam ediyorsun.Yapacağın kötü şeyi bekliyorum.
Dilenmedim açıkça belirteyim. Co-op oynananıp oynanmayacağını ona göre alacağını belirttin. İstersen al diye açık açık belirttim konuşurken. tabii hatırlamazsın...
Bende hazırlanıyorum kavgaya herkes konumunu alsınOOOO Kavga çıkcak bekleyin mısırla 3d gözlük alcam.
Keşke. Ama sonucun aynı olacağı bir kavgaya girişeceğimi sanmam. O küfür ve hakaret edecek. Ben ise ona bunun bir işe yaramadığını anlatmakla boşuna yoracağım kendimi. Uğraşmaya değmez.OOOO Kavga çıkcak bekleyin mısırla 3d gözlük alcam.