Ego Keyf*

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığın ego, kendimi avutmak için etrafa savurduğun küfür ve hakaretlerden başka bir şey değil. 1 yıldır bunun değiştiğine de tanık olamadım...
Yav ablacım bak şimdi ben bunu şaka olsun diye yaptım timam mı ? Şakalaştık Steam'da öylesine zombiyle. Başlığa bakıp yorum yazma hani. Hani gerçekte yok büyle bir şey ? Timam mı ? Anladın mı ablacım ? Hadi git başka yerde ukalalık et yoksa birazdan çok kötü şeyler olacak hadi kış kış.

Isildak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yav ablacım bak şimdi ben bunu şaka olsun diye yaptım timam mı ? Şakalaştık Steam'da öylesine zombiyle. Başlığa bakıp yorum yazma hani. Hani gerçekte yok büyle bir şey ? Timam mı ? Anladın mı ablacım ? Hadi git başka yerde ukalalık et yoksa birazdan çok kötü şeyler olacak hadi kış kış.
Tamam tartışırsın karşı çıkarsın anlaşılabilir bir durum ama cinsiyetine yönelik hakaret etmek yanlış bence.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ego Dediğiniz Böyle Olur:

Atmin api ben 35935935 bin sewede kurucu 3434838348358458 bin sewede mod 34592239529528423982392434939 sewede buildır 458454584845848588358384385834838484384384384838 sewede de rehber oldum pele yazmayı biliom beni qurucu yap atmin api atmin api çoq proyum ben. herkes noop ben proyum atmin api qurucu yap ben seni ben irfn'dan krhn'dan daha proyum onlar noop api qurucu yap sen beni atmin api :(

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hala hakaret etmeye devam ediyorsun.Yapacağın kötü şeyi bekliyorum.
Cinsiyetine hakaret etmedim ki, benden Half Life 2 dilenen cinsiyetini değiştirmiş bir kız kendisi.
Dilenmedim açıkça belirteyim. Co-op oynananıp oynanmayacağını ona göre alacağını belirttin. İstersen al diye açık açık belirttim konuşurken. tabii hatırlamazsın...

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi bize ne sizni egonuzdan git durum güncellemesi at niye boş konu açıyorsun
Tamam oyun forumu dışında ayrıca sohbet forumudasınız ama kola şişesi hakkında bile sohbet konusu açarsınız o derece
Abartmayın la