Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala hakaret etmeye devam ediyorsun.Yapacağın kötü şeyi bekliyorum.
Dilenmedim açıkça belirteyim. Co-op oynananıp oynanmayacağını ona göre alacağını belirttin. İstersen al diye açık açık belirttim konuşurken. tabii hatırlamazsın...
Hşş yapma böyle, o sizin özeliniz eğer böyle yaparsan insanlar senin güvenilmez biri olduğunu düşünür. Ayrıca senden bir şey istemiş Kadir, kalkıp dilendin deme cidden çok onur kırıcı bir laf bu. Karşındakinin de bir gururu, onuru var unutma.
Hşş yapma böyle, o sizin özeliniz eğer böyle yaparsan insanlar senin güvenilmez biri olduğunu düşünür. Ayrıca senden bir şey istemiş Kadir kalkıp dilendin deme cidden çok onur kırıcı bir laf bu. Karşındakinin de bir gururu, onuru var unutma.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.