Benim ikizim acaba nerde.''Düşünüp ibret alasınız diye her şeyden (erkekli dişili) iki eş yarattık.''
Zariyat(51)/49
Meğersem bakterilerin cinsiyeti varmış AAAA! GERÇEKTEN Mİ!
Benim ikizim acaba nerde.''Düşünüp ibret alasınız diye her şeyden (erkekli dişili) iki eş yarattık.''
Zariyat(51)/49
Hangi kinayeyi? Bende birsürü kinaye var. Bir gün açıcam yemin ediyorum "Konu Dışı-Genel" de bir konu. Dünya Gerçekleri diye, çokta tutacak ama bu forum insanlarına deymez. Gerçek dışı bilimcilikle, kendini gerçeğe doğru yansıtan bir ayna olarak görüyor herkes. Bilinenleri yeni öğretenlerden öğrenip bildirmeye çalışan bu toplulukta, gerçeklik namına hiçbirşey yok.O yazdığın kinayeyi tırnak içine alsanaCiddiye aldım bak
Cam aç, belki ikizimsindirOha lan klonum musun?
Neyse bu konuşmaya özelden devam edin uzayacak gibi duruyorCam aç, belki ikizimsindir![]()
Ülke insanlarına mı deymez? Dostum çok pis noktamdan vurdun şimdi arkana yasla ve oku;Oha lan klonum musun? Forum insanlarına değil bulunduğun ülkenin insanlarına bile deymez
Dediğin yapılsaydı şu an bu mesajı yazamazdın. Allah(c.c) öyle bir şey yapmış ki, bizler bir şey icat edildikten sonra o icatın Kur'an-ı Kerim'de gizlice yer aldığını öğreniyoruz(örn:radyo) Önceden öğrenmemizi istememiş Allah. Çünkü kullarının araştırmacı olmasını ve ona verilen zekayı iyi kullanmasını istemiş. Şimdi senin dediğin olsa biz Kur'an-ı Kerim'i açardık her şeyi hazır öğrenir yatardık, değil mi ? Senin dediğin yobazlığa kaçıyor, lütfen bu düşünceden kurtul ve araştırmaya başla. Burayı kötü yorumlarla kirletmeyip böylesine bir konunun arşive yollanmasına yol açmayın.Arkadaşlar bazen gerçekten Müslümanlığın bittiği o güne geldiğimizi sanıyorum. Yahu gerçekten mi! Bu bilim adamlarının dediği her şey Kuran-ı Kerimden çalıntı. Yahu sen 2016'da bu gerçeği ortaya çıkarıp insanları şaşırtacağına veya şaşıracağınıza azcık dininize mensup olup kitabınızı açın okuyun zaten orada her şey yazıyor! Artık şuna inanın, sizin dininizi kullanıyorlar ve sizin dininizi yok ediyorlar. Ben hergün böyle saçma sapan konular, haberler, mesajlar görüp Cuma gününden itibaren Kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini ve kıyametin kopacağını sanıyorum, yapmayın arkadaş. Aç oku Dininin kitabını taaa kaç yüzyıl önce gönderilmiş kitapta Bilim Adamlarının bile hala bu konu hakkında bilmediği birçok şey detaylı şekilde yazılı. 100 Yıl sonrada önünüze pişirip koyarlar o bilgileri sizde "AAAA! GERÇEKTEN Mİ? BU NASIL OLABİLİR! YÜZ YILIN BULUŞU." der geçersiniz. Ne biçim insansınız siz kardeşim? Hergün sinirden ölüyorum şu Avrupa'ya ya. Sizinde aklınızı çeliyorlar!
Of of of of. Sen ne yaptın? "Dediğin yapılsaydı şu an bu mesajı yazamazdın." Biraz kalın harf kullanacağım.Dediğin yapılsaydı şu an bu mesajı yazamazdın. Allah(c.c) öyle bir şey yapmış ki, bizler bir şey icat edildikten sonra o icatın Kur'an-ı Kerim'de gizlice yer aldığını öğreniyoruz(örn:radyo) Önceden öğrenmemizi istememiş Allah. Çünkü kullarının araştırmacı olmasını ve ona verilen zekayı iyi kullanmasını istemiş. Şimdi senin dediğin olsa biz Kur'an-ı Kerim'i açardık her şeyi hazır öğrenir yatardık, değil mi ? Senin dediğin yobazlığa kaçıyor, lütfen bu düşünceden kurtul ve araştırmaya başla. Burayı kötü yorumlarla kirletmeyip böylesine bir konunun arşive yollanmasına yol açmayın.
Valla; Benim bildiğim kadarıyla Lozan Antlaşmasıyla delip deşemediğimiz o madenleri bir anda söküp alırsak. Dünyanın en iyisi olmaktan çıkar, evrene yönelir o dediğimTURKEYBALL CAN INTO SPACE!
Adamın vücudu kinayeden oluşuyor. Sakin ol.
''Düşünüp ibret alasınız diye her şeyden (erkekli dişili) iki eş yarattık.''
Zariyat(51)/49
Buranın sadece minecraft forumu olduğunu düşünen var mıartık burası bence minecraft forumundan çıkıyor @HestiaKnife @Kovalski @KebabReyiz @BurnerTroll @Monkeygunner5000 @adenzu54 @BraveHero @zRedDragon @CuddlyFellow @Minecraftplayerr
Sen o 3 milyon Suriyeliyi aldın da baktın mı ? Sefillik içinde yaşıyor onlar bence de bilinçlenmelisin artık. Sonuçta BM boş yere kapılarını aç demedi, kapılarını açtın da içeridekilere bak dedi. Anlamalıydın. Ayrıca yobazlıkla bir yere varamazsın, bu düşünceyle bir şey çıkmaz senden.Of of of of. Sen ne yaptın? "Dediğin yapılsaydı şu an bu mesajı yazamazdın." Biraz kalın harf kullanacağım.
Benim dediğim yapıldı, yapılmakta ve yapılmaya devam edilmekte zaten! Şimdi sana tek cümle edeceğim ve açıklağa kavuşacak sende arkanı dönüp gideceksin. 3 Milyon Suriyeliye kapımızı açıp evimize aldık dimi? BM dün ne dedi? "Kapılarını aç artık Türkiye!" bundan sonrasını beynini kullanarak anlayabilirsin artık.
Bana yazdığın bu mesajı göz önüne alarak anlayabileceğini sanıyorum. Eğer o müthiş beynin almazsa bu bahsettiğimi, bana sorabilirsin "Neyden bahsediyorsun?" diye. Ben sana bizzat açıklarım @İnanılmaz . Sonuçta bu manzaradan bıktım artık bilinçlenmeliyiz.
Olabilir. Bir sürü şey çiftli. Arasan daha fazla uygun şey bulabilirsin. Ama bunu insanlar ''Biz her canlıdan ikişer tane yarattık'' diye biliyor çoğunlukla.
Ovovovovovo. Bu zihniyeti çabuk bırakmalısın, sen şu an neyi biliyorsun, neyi izliyorsun, neye tapıyorsun beni hiç ilgilendirmez ama. Daha bizden iyi ekonomiye sahip ülkelerin Suriyelileri almayıp sadece çadır vermesiyle onları suda boğmasıyla yetinirlerken. Biz ev, iş, konteynır veriyor ve İHH gibi yardım dernekleriyle onları en üst düzeyde ağırlıyor olmamız. Gerçekten Dünya'da ve Türkiye'de bilinmezlilik içinde. Bak dostum benimle irtibatını kes, hatta seni engelliyorum. Senin gibi zihniyetleri bu ülkeden def edene kadar bu ülke İSTİKRAR içinde devam edecek. Hadi görüşürüz. Git araştır sonra böbürlen burada hadi dostum. Git başka ülkelere, gerçi kendin görüyorsun nasıl onlarla ilgilendiğimize vs. vs. ama hala kabullenmiyorsun. Ben şu an ne diyeceğimi şaşırdım öyle bir şey dedin ki yani. Şeytan bile gelip bana şu an diyor ki al şunu git Suriyeli'lerin içine at. 2-3 Yaşasın sonra fikri değişir diyor. Şeytan diyor ha bunu. Hadi görüşürüz.Sen o 3 milyon Suriyeliyi aldın da baktın mı ? Sefillik içinde yaşıyor onlar bence de bilinçlenmelisin artık. Sonuçta BM boş yere kapılarını aç demedi, kapılarını açtın da içeridekilere bak dedi. Anlamalıydın. Ayrıca yobazlıkla bir yere varamazsın, bu düşünceyle bir şey çıkmaz senden.
Valla sen bir okuda şu bencil insanların yazdıklarını. 2-3-5-10-30-98 dakika gül, sonra tekrar gel bu soruyu sor ._.Siz boşverin de parçacık congasını bana nasıl 2 sayfada Rölativiteden Suriyeli mültecilere geldiniz onu açıklayın. Kafalar çok güzel lan burda.
Valla sen bir okuda şu bencil insanların yazdıklarını. 2-3-5-10-30-98 dakika gül, sonra tekrar gel bu soruyu sor ._.