Ülke insanlarına mı deymez? Dostum çok pis noktamdan vurdun şimdi arkana yasla ve oku;
Senin ülkenin insanları şudur. Müslüman, iyimser, zeki ve kuvvetli! Ama bahsettiğim topluluk Türk topluluğu. şu an da Türkiye'de bulunana ırk, göç dalgalarıyla oluşan insan kitlelerine bir göz atalım. %100 üzerinden değerlendirecek olursak şu an da %79'u Türk, %15'i Suriyeli, %6'sı Diğer.. Ülkende ki bu Türk miktarı git istediğin haberleri aç. hiçbir zaman haberlerde Türk göremezsin. He görürsün nedir, yangından adam kurtardı. Kavga etti vs. vs. bizim kanımızda savaşmak ve cesur yüreği var. Bak şimdi açtın haberleri ne görüyorsun? Yağmacılar, teröristler vs. vs. Bunlar Türkmü? Hadi Türk desene güleyim 2dk şurda. Hepsi Diğer bölümünde yer alıyor. Yani şu an da senin değmez dediğin insanlar Türk değil. Diğer bölümü, evet şu an da devletin bir operasyonu var. Suriyeliler bizim insanlık sınavımız ve onları Dinimiz gereği biz Türkler koruyoruz. Farkında mısın? Türkler koruyor. Göster yabancı koruyan.. Yabancılar Zaman gastesi, okyanus medyacılık gibi Suriyelileri ve Türkleri kaldıramayarak yalan haberler atıyor. Bizim irademizi kırmaya çalışıyorlar, hemen konuyu saptırmadan Devletin Operasyonundan bahsedeyim.
Sene 11.02.2016; Türkiye'den tüm teröristler temizlenmiş bulunmakta!
Sene 2018; Rusya Suriye'yi almakta ve Terörsistler Azerbaycana saldırmakta!
Sene 2020; Türkiye Suriye bölgesini ve Azerbeycan bölgesini kendi koruması altına almış bulunmakta!
Sene 2021; Türkiye Orta Doğudaki liderliğini koruyor ve Teröristleri Azerbeycandan temizledi!
Sene 2022; Türkiye'de artık yaygaracalık ve yağmacılık çıkaran Teröristler yok. Turizm tarihi bir şekilde canlandı!
Sene 2023; Türkiye Uzaya Dünya'nın en iyi gemisini yolladı, Türkiye 1 Milyon Auro'ya kendi Dünya rakipleriyle yarışan arabalarını sattı (Kendi vatandaşlarına 2,3 Bin liraya sattığı son model BMW'den üstün arabaları saymıyorum bile), Türkiye Savaş teknolojisinde 2. Sırada (1. Süpergüç hala Amerika olmakta ama aramızda pek bir şey kalmadı.) vs. vs.
Evet dostum, sana diyorum 2023'te bu yazdıklarımı unutma. şu an "Nediyor bu yav?" diyebilirsin ama benim kadar bu konularda bilgili olamazsın. Bu dediklerim kesin olacaklar, tahmini olacakları yazmadım bile. Unutmayın tarihi iradeciler, tarihin yöneticileridir. Osmanlı bitmedi, kendini gizliyor ve gelişiyor.. Aynı iPhone serilerininin bitip daha üstün teknoloji şeklinde çıkması gibi.. Sağlıcakla kalın!
NOT: Bu yazdıklarımı beyninin bir köşesine not al aga. Unutamayacağın bir gelecek senaryosu olarak dejavu yaşayacaksın