Eklenti Paketleri Hakkında

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Bu arada developer kısmını anlıyorum, geliştirici demek ki bu eklenti geliştiriciliği dışında programlamada her yerde kullanılıyor, ancak authoru tam olarak çözemedim. Author sahip demek normalde, ancak developer de zaten yazdığı programın sahibi oluyor, bu kısmı tam anlayamadım doğrusu, açıklar mısınız? Ayrıca projeye destek vermek istediğimi açıklıyorum, eğer programlama bilen başkalarını da arıyorsanız, lütfen benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçer misiniz?
Developer = geliştirici, düzenleyici
Author = yazar.
Sağ ol ancak, partner pek bana göre değil. Tek tabanca daha verimliyim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Developer = geliştirici, düzenleyici
Author = yazar.
Sağ ol ancak, partner pek bana göre değil. Tek tabanca daha verimliyim.

Aslında bu konuda size katılıyorum, takımdaki kişi sayısı artınca yapılabilecek işin hızlanma potansiyeli artsa bile, grup arasındaki senkronizasyon bozukluğu olumsuz bir etkiye sebep olacaktır.

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Aslında bu konuda size katılıyorum, takımdaki kişi sayısı artınca yapılabilecek işin hızlanma potansiyeli artsa bile, grup arasındaki senkronizasyon bozukluğu olumsuz bir etkiye sebep olacaktır.
Ben belirli planlı çalışmıyorum kafamdaki fikirlerle çalışıyorum ve bunu aktaramıyorum aktarsam bile yeni fikirler ile düzenliyorum partner beni verimsiz kılar aynı belirttiğin gibi.

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
İmkansızı başarmakta iyi şanslar canum :(
Boşa harcayacaksın zamanını söylemedi deme*
@CoffeeBeat
Bak canım bunu başaramasam bile foruma harika bir oyun türü sunmuş olucam ve bu sadece tek oyun türü değil devamı gelerek çürüyecek. Eğer inanmıyorsan yıkıl karşımdan ve yapabileceklerimi izle.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak canım bunu başaramasam bile foruma harika bir oyun türü sunmuş olucam ve bu sadece tek oyun türü değil devamı gelerek çürüyecek. Eğer inanmıyorsan yıkıl karşımdan ve yapabileceklerimi izle.

Ben sana oyunu yapamazsın demiyorum, ben sana Türkiye'deki anlayışı değiştiremezsin diyorum.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bence önceden böyleydim,insanlara kaliteli şeyler sunarsam kaliteli bir şey yapabileceğimi kalitesiz şeyleri kaliteli hale getirebileceğimi sanırdım.
Sunucu kirasının parasına hizmet ver,onca çoluğun çocuğun küfürü,onca çoluğun çocuğun iftiraları fakat hey ben 70.000 oyuncudan fazla oyuncuyu bu sunucuda oynatmıştım değil mi ? Kendimi bununla avundurup her 3 ayda 500 lira sunucu kirası ödüyordum.Bildiğin çakalların karşısındaki koca enayiydim yani.
Fakat işte uzmanlaştıkça,yaşlı kurt oldukça gözün açılıyor.Sonra yeterince güce sahip olduğunda ise rolleri değiştiriyorsun.
Artık enayi onlar yaşlı kurt da benim.
Parayı veren düdüğü çalar,kalite istiyorsan karşılığını ya verirsin yada kaybolursun.
Kısaca bedavadan işler yapıp bir şeyleri değiştirmeye çalışma,ben denedim 4 sene boyunca bak ne oldu ?
Ne yararı oldu bana ? Boşa vakit kaybı,onca çocuğun derdini dinlemektense javaya daha erken başlayabilirdim,daha erken modelleme yapabilirdim,daha erken çizim yapabilirdim,daha erken mızıka çalabilirdim,daha erken ekmek parası kazanabilirdim ve daha erken GÖZÜMÜ AÇABİLİRDİM.

Bu yüzden

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Bence önceden böyleydim,insanlara kaliteli şeyler sunarsam kaliteli bir şey yapabileceğimi kalitesiz şeyleri kaliteli hale getirebileceğimi sanırdım.
Sunucu kirasının parasına hizmet ver,onca çoluğun çocuğun küfürü,onca çoluğun çocuğun iftiraları fakat hey ben 70.000 oyuncudan fazla oyuncuyu bu sunucuda oynatmıştım değil mi ? Kendimi bununla avundurup her 3 ayda 500 lira sunucu kirası ödüyordum.Bildiğin çakalların karşısındaki koca enayiydim yani.
Fakat işte uzmanlaştıkça,yaşlı kurt oldukça gözün açılıyor.Sonra yeterince güce sahip olduğunda ise rolleri değiştiriyorsun.
Artık enayi onlar yaşlı kurt da benim.
Parayı veren düdüğü çalar,kalite istiyorsan karşılığını ya verirsin yada kaybolursun.
Kısaca bedavadan işler yapıp bir şeyleri değiştirmeye çalışma,ben denedim 4 sene boyunca bak ne oldu ?
Ne yararı oldu bana ? Boşa vakit kaybı,onca çocuğun derdini dinlemektense javaya daha erken başlayabilirdim,daha erken modelleme yapabilirdim,daha erken çizim yapabilirdim,daha erken mızıka çalabilirdim,daha erken ekmek parası kazanabilirdim ve daha erken GÖZÜMÜ AÇABİLİRDİM.

Bu yüzden
Dürüst konuştun etkilenmedim değil