DarkDraxill
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
geldi
Son düzenleme:
Jeneratör otomatik çalışması gerekmiyor muydu?Biz okul de iken elektrikler kesildi. İlk defa jeneratörü açtılar oda alev aldı :/ (yalan değil. Sınıfın içinde dumandan boğuluyorduk resmen :/)
asadasD:ASDASf:AF:ASd.AsdKedilerden seçim öncesi prova olabilir..
Yada söylentiye göre mart ayının uzatılmasını isteyen kediler yine trafolara saldırma yolunu tercih etmiş olabilir.
davutoğlu da diyordu terör saldırısı olabilir diye...
![]()
Hukumetten kimsenin suçu yoktur.. Zaten bizimkilerin 12 13 senedir tek bir hatası olmamıştır.. öyle olsaydı zaten kesin istifa ederlerdi..
neyse bukadar dalga geçmek yeter ..
dipnot:kuralsız filmine sakın gitmeyin.. ilk filmi olan uyumsuzu izlemediyseniz mal gibi kalırsınız ..![]()
Şu an koyduğum resimden dolayı uyarı yiyebileceğini biliyorsun değilmi? (Profil resmin)[DOUBLEPOST=1427831663,1427831450][/DOUBLEPOST]@98IamLegend98 Efsanesi
Güya verdiğimiz aydatlar bir işe yarıyor zaten... (Geçen gün türünü öğrenmiştim jeneratörün arattım nete 90 lı jeneratörler çıktı... :/)Jeneratör otomatik çalışması gerekmiyor muydu?
Bizde de vardı ben elektriklerin kesildiğini kantindeki tvden duydum 79 ilde kesildi diye.
Okulda büyük ve 7 8 saat kadar kesintisiz elektrik vardı ama son derste yakıtı bitti elle çaldılar zili![]()