Eleştiri Özgürlüğü HK.

Eleştiri Özgürlüğü İstiyorum

• Evet

Kullanılan: 10 62.5%
  • Hayır

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Burası bir devlet diyorsun ? Devletten anladığın nedir ? Toprak parçası mı ? Yoksa dokunabildiğin insanların oluşturduğu bir topluluk mu ?
Devlet birden fazla insanın görüş birliği sağlama amacıyla toplandığı yerler değil midir ? Tanımının küçük bir parçası, devleti kolay kolay tanımlayamayız. Burada fikir alışverişi yapıyoruz, burası da bir devlettir ve sizin iktidarda olduğunuz gayet açık. Bu platformun oyun tarafı sadece amaçlarının bir kısmıdır. Geri kalan "ister istemez" amaç bu topluluğu ayakta tutmaktadır. Bunun için üyelerin yönetime veya konulara düzgün eleştiri şansı tanınması gerekir ve ben her zaman dediğim "sosyal demokrasi ve siyasal eşitlik ilkelerini" her yerde savunabilirim, ister politikacı olayım ister tamamen soyutlanmış bir birey. Önemli olan politikacıların savunmasında değil, bireylerin kendi düşünce ve ideolojilerini her yerde istediği şekilde savunmasıdır. Kesinlikle alakasız olmadığını çıkarabiliriz bu durumdan. Şimdi lütfen ben de sizlerden bu konuda daha anlayışlı olmanızı talep edeceğim. Teşekkürler.

Kendisi ''Burası bir devlet.'' demedi. Tam tersini söyledi. Birden fazla kişiye cevap verirken gözünden kaçması normal. Fakat görüyorsun, bir yanlış anlaşılma nelere sebep oluyor.
Evet, burası bir forum ve siz burada fikirlerinizi belirtmekte özgürsünüz. Fakat biz ne bir siyaset konuşma platformuyuz, ne de başka bir şey. Amacımız burada bir huzur ortamı oluşturmak. Biz zaten her eleştiriye yaptırım uygulamıyoruz, kurallara uyulduğu sürece. Kimse burada bir şeyin tarafını tutmuyor veya burada onu savunup diğerlerini ezmek adına bulunmuyor.
İdeoloji hakkında bahsetmek istiyorsan yanlış yerdesin. Forumun ismine bakarsan neden yanlış yerde olduğunu anlayacaksın. Burası oyun forumu, eleştiri yapmak için oluşturulmuş bir sürü platform internette zaten mevcut.
Anlayışlı olmamızı talep ettiğini söylüyorsun. Fakat biz görevimizin huzuru sağlamak olduğu yerde bu tür şeylere izin veremeyiz. Eleştiri yapacaksan oyunlar hakkında yaparsın. Hadi onu geçelim, forumun temasını beğenmedim gibi şeyler de söyleyebilirsin. Fakat burası senin bahsettiğin konular için müsait bir platform değil.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Nedense bana övgü açlığı çekiyor gibi geldiniz, size ithafen hitabım nasılsa, sizin de bana öyle olmasını dilerim aksi taktirde benden daha fazla saygı alamazsınız, sizi de sürünün bir parçası gibi görürüm. Her neyse övgü açlığı çekiyorsunuz çünkü, konuya kendi bilginiz dahilinde pek de alakadar olmayan terimleri veya diğer alansal denklikleri iterek kendinize sizin okuyucularınıza "bakın ben bunları biliyorum, bakın ve beni övün dostlarım" şeklinde düşünüyorsunuz ve ister istemez beyniniz bunu açık ediyor. Yani psikolojinize göre konuşuyorum, daha önceden sizin pek alışık olmadığınız şeklinde övülmüşsünüz ve övülmeye bağımlı olup bunun devamını diliyorsunuz, savunduğum görüş de bunları anlatıyor yeterince düşünürseniz, insanların hayvansal doğası gereğince böyle durumlar karşısına sürüklenebilirsiniz. Ancak beni dinlemediğiniz gayet açık bunu gösteren bir husus daha var, diğerleri benim "yan hesaplarım" değildir, bunu dinlemediyseniz, "hayvansal doğa" tabirimden kendinize hakaret edildiğini de çıkarmış olabilirsiniz, siz yazmadan ben söyleyeyim size hakaret etmedim, umarım saygılı bir görüşmenin nelerden feragat ettirdiğini böylece anlamış oldunuz. Teşekkürler.

Peki hadi ben övgü açlığı çekiyorum orasını geçin, bir "minecraft" forumunda ,insanların kültürlenmesini kendine görev bulmuş kültür fıskiyesi siz ne çekiyorsunuz? Psikanaliz yaparak kendinizi aynı duruma sokmanıza ne demeli? ve @GodofMilker in dediği gibi:

Niye bu kadar havalısın bi de

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Boş ve gereksiz, sivrilmeye çalışan bir tavrın var. Bu konuyu okuyanları şanslı saydığını söyleyerek ne kadar megaloman bir kişilik olduğunu gözler önüne bir kez daha serdin. Bu forumdaki her yorumun saçma sapan, avam, cahilce, nobranca ve fuzuli. Her yorumun güya senin duyarlı bir insan olduğun zırvalığı mesajını vermeye çalıştığın birkaç anlamsız kelimeler bütününden ibaret. Sana tek hak verebileceğim nokta son kısımdır. Fakat bunun dışındaki bütün yargıların tamamen yazmış olmak için yazılan bazı zırvalıklardır. Hayır, küstahlık değil gerçekler.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Konuda katıldığım 1-2 cümle var. Haricinde burada kavga çıkar. #rez ben mısırımı almaya gidiyorum.

x = abs(y) grafiği gibi kıvırma.Sen eleştiri yapınca Yahya Kemal biz yapınca seviye 9 Trollüz zaten.Ayrıca hesaplarınızda 1-2 mesaj var ve banlanmışsınız ne düşünmemi bekliyorsun?
Bu mesaja da katılıyorum.

Eleştiri özgürlüğü olursa her şey çileden çıkar ve belirli seviyede olmaz,
Eleştiri yaparken kaba olan insanlara denk geldim.
Bu mesajda haklı. Eleştiri edeyim derken adamın her noktasını aşağılayanları çok gördüm.

Ek olarak
Niye bu kadar havalısın

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Boş ve gereksiz, sivrilmeye çalışan bir tavrın var. Bu konuyu okuyanları şanslı saydığını söyleyerek ne kadar megaloman bir kişilik olduğunu gözler önüne bir kez daha serdin. Bu forumdaki her yorumun saçma sapan, avam, cahilce, nobranca ve fuzuli. Her yorumun güya senin duyarlı bir insan olduğun zırvalığı mesajını vermeye çalıştığın birkaç anlamsız kelimeler bütününden ibaret. Sana tek hak verebileceğim nokta son kısımdır. Fakat bunun dışındaki bütün yargıların tamamen yazmış olmak için yazılan bazı zırvalıklardır. Hayır, küstahlık değil gerçekler.
Hadi tamam ben cidden azda olsa trollük yapıyordum arkadaşa karşı , ama sende hiç acımadın ki adama.

Martin_Eden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Böyle bir yazıyı yazarak seni "insanlara kendini kültürlü göstermeye çalışan" sıfatında tesmiye ediyorum(!), geçmiş mesajlarını incelediğimde de bunu bana kanıtlıyorsun ne yazık ki. Tabii bu psikoloji toplumumuzda gayet yaygın. İnternet'ten anlamını tam bilmediğin kelimeleri öğrenip burada kullanıyorsun ne kadar güzel ancak kullanış şeklin fazla acemice. "İnsanın hayvani doğası" gereğince de gayet normal bir tutum. Çünkü hayvanların güzel ve ilkel yaşamında da görebileceğimiz şekilde, erkek hayvan dişiye kur yapma amacıyla kendini ortaya atabilir, bir konuya hakim olsa da olmasa da "o konunun erkeğiyim" tavırlarına bürünebilir. İnsanlar bunun biraz daha gelişmiş şeklini kullanarak sadece dişilere değil, kendini adadığı ortama ayak uydurma ve beğenilme dürtüsüyle topluma da sergiler. Burası internet, en iyi sözlüklerden hatta en iyisi diyebilirim. "Somut Toplum"da iki kelimeyi birleştiremeyen bilgiden yoksun insanlar "Sanal Toplum"da profesör kesilebilir. Yeni öğrendiğin bütün kelimeleri bana harcamasaydın keşke, ayıp etmişsin.
Kendisi ''Burası bir devlet.'' demedi. Tam tersini söyledi. Birden fazla kişiye cevap verirken gözünden kaçması normal. Fakat görüyorsun, bir yanlış anlaşılma nelere sebep oluyor.
Evet, burası bir forum ve siz burada fikirlerinizi belirtmekte özgürsünüz. Fakat biz ne bir siyaset konuşma platformuyuz, ne de başka bir şey. Amacımız burada bir huzur ortamı oluşturmak. Biz zaten her eleştiriye yaptırım uygulamıyoruz, kurallara uyulduğu sürece. Kimse burada bir şeyin tarafını tutmuyor veya burada onu savunup diğerlerini ezmek adına bulunmuyor.
İdeoloji hakkında bahsetmek istiyorsan yanlış yerdesin. Forumun ismine bakarsan neden yanlış yerde olduğunu anlayacaksın. Burası oyun forumu, eleştiri yapmak için oluşturulmuş bir sürü platform internette zaten mevcut.
Anlayışlı olmamızı talep ettiğini söylüyorsun. Fakat biz görevimizin huzuru sağlamak olduğu yerde bu tür şeylere izin veremeyiz. Eleştiri yapacaksan oyunlar hakkında yaparsın. Hadi onu geçelim, forumun temasını beğenmedim gibi şeyler de söyleyebilirsin. Fakat burası senin bahsettiğin konular için müsait bir platform değil.
Sanırsam devlet tanımını pek iyi bilmiyorsunuz, 'Sanal Sözlüğümüz'den öğrensenize, en güzel eleştiri seninkiydi ama, gayet düzgün ve tutarlı.

Martin_Eden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İktidar için ne kadar da güzel eleştiriler geliyor bana, neden bunu kendinizi savunmak için de kullanmıyorsunuz ?

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Sanırsam devlet tanımını pek iyi bilmiyorsunuz, 'Sanal Sözlüğümüz'den öğrensenize, en güzel eleştiri seninkiydi ama, gayet düzgün ve tutarlı.
Neden hala devlet diyorsunuz? Biz onun üzerine konuşmuyoruz. Burası devlet değil diye başlayarak açıklama yapıyoruz, siz sanki ''Burası bir devlet.'' demişiz gibi karşılık veriyorsunuz.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Herkese bir cevap yazma çabasındasın. Pisikolojiye çok girmek istiyorsan herkese düşünmeden beş para etmez cevaplar yazmaya çalışmanın nedeni senin şu an sahip suçluluk pisikolojisinin sana dayattığı bir durum. O yüzden anlayışla karşılarım seni. Biribiri ile alakalı gözükse de sadece sen ve senden aşağı insanların gözünü boyamak için verdiğin alakasız örnekleri de çok kullanmamanı tavsiye ederim, kompozisyonda puan kırarlar canım. Bilgiç gibi olan kofti tavırların ile bize kanıtladığını bir şey daha var ki insanların sana yazdıklarını hazmedemiyorsun miğden bulanıyor ve sana söylenen her şeyi zihninde sadece sana göre mantıklı olan birkaç düşünce ile geri kusuyorsun. Benim kimseye kendimi kanıtlama derdim yok şayet olsaydı senin gibi davranır sivrilmeye çalışıdım. Bana oradan buradan duyduğun ıvır zıvırları satmaya kalkma zira satamazsın. Kendini üstün tuttuğun küstah ve boş olduğun ise benim yıllardır haşır neşir olduğum şeylere “ internetten bakma yeni öğrendiğin acemice “sıfatını takmandan bellidir. İki kelimeyi birleştiremeyenlerin profesör kesildiğini yazmışsın ama bir örnek vermemişsin ben seni hemen örnek olarak vereyim. Bunların hepsini sana hiç kızmadan yazdım çünkü sende olan dürtüsel kendini koruma isteğinin sana saçma sapan örnekler dayatması durumuyla sadece sende değil başka insanlarda da çok karşılaştım. Şimdi sen yine EGOna yenilip bu yazanları yarımyamalak anlayıp, köpürüp hemen klavyende iki üç cümleyi kafanın içinde süs olarak duran organdan geçirmeyip sadece hırsın ile harmanlayıp geri yazacaksın. “Ben bunları biliyorum psikolojisine kapılmışsın “ derken insanlara, önce kendine bakmanı öneririm saçma sapan sence alakalı ama realitede çöp olan birçok örneğin mevcut. Ve ben senin gibi birsürü eski mesajı inceleyerek yazmadım bunu senin aksine bana tek mesaj senin hakkında bu kadar acınası gerçeği ortaya döktü. Biraz tebessüm etmek için senin yazacağın saçmalığı bekliyor olacağım. Sevgiler...

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neden hala devlet diyorsunuz? Biz onun üzerine konuşmuyoruz. Burası devlet değil diye başlayarak açıklama yapıyoruz, siz sanki ''Burası bir devlet.'' demişiz gibi karşılık veriyorsunuz.
Arkadaşlar boşuna yazmayın tam olarak emin değildim ama son mesajlarından iyice anladım ne yazarsanız yazın bir cevap verecek çünkü arkadaşta troll.Hakkını verelim ama iyi keklendik.

Martin_Eden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkese bir cevap yazma çabasındasın. Pisikolojiye çok girmek istiyorsan herkese düşünmeden beş para etmez cevaplar yazmaya çalışmanın nedeni senin şu an sahip suçluluk pisikolojisinin sana dayattığı bir durum. O yüzden anlayışla karşılarım seni. Biribiri ile alakalı gözükse de sadece sen ve senden aşağı insanların gözünü boyamak için verdiğin alakasız örnekleri de çok kullanmamanı tavsiye ederim, kompozisyonda puan kırarlar canım. Bilgiç gibi olan kofti tavırların ile bize kanıtladığını bir şey daha var ki insanların sana yazdıklarını hazmedemiyorsun miğden bulanıyor ve sana söylenen her şeyi zihninde sadece sana göre mantıklı olan birkaç düşünce ile geri kusuyorsun. Benim kimseye kendimi kanıtlama derdim yok şayet olsaydı senin gibi davranır sivrilmeye çalışıdım. Bana oradan buradan duyduğun ıvır zıvırları satmaya kalkma zira satamazsın. Kendini üstün tuttuğun küstah ve boş olduğun ise benim yıllardır haşır neşir olduğum şeylere “ internetten bakma yeni öğrendiğin acemice “sıfatını takmandan bellidir. İki kelimeyi birleştiremeyenlerin profesör kesildiğini yazmışsın ama bir örnek vermemişsin ben seni hemen örnek olarak vereyim. Bunların hepsini sana hiç kızmadan yazdım çünkü sende olan dürtüsel kendini koruma isteğinin sana saçma sapan örnekler dayatması durumuyla sadece sende değil başka insanlarda da çok karşılaştım. Şimdi sen yine EGOna yenilip bu yazanları yarımyamalak anlayıp, köpürüp hemen klavyende iki üç cümleyi kafanın içinde süs olarak duran organdan geçirmeyip sadece hırsın ile harmanlayıp geri yazacaksın. “Ben bunları biliyorum psikolojisine kapılmışsın “ derken insanlara, önce kendine bakmanı öneririm saçma sapan sence alakalı ama realitede çöp olan birçok örneğin mevcut. Ve ben senin gibi birsürü eski mesajı inceleyerek yazmadım bunu senin aksine bana tek mesaj senin hakkında bu kadar acınası gerçeği ortaya döktü. Biraz tebessüm etmek için senin yazacağın saçmalığı bekliyor olacağım. Sevgiler...
Yazdıklarımdan bir şey anlamadıysan, o senin problemindir. Senin öğretmenin değilim ki burada sana ders vereyim. Sana "İyi Günler" demek boynumun borcudur. En azından iletişim kurmaya çabalıyorsun.

Martin_Eden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi, 'Sanal Sözlük' ve hala "biz devlet demiyoruz" gibi cevaplarla gelecekseniz, size de "İyi Günler" dilerim.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yazdıklarımdan bir şey anlamadıysan, o senin problemindir. Senin öğretmenin değilim ki burada sana ders vereyim. Sana "İyi Günler" demek boynumun borcudur. En azından iletişim kurmaya çabalıyorsun.
Öğretmen ya da profesör kendi saçmalığını anlatmaz evrensel şeyleri anlatır. Benden de sana iyi günler bir borçtur. En azından beni başkaları gibi zannedip keklemeyi denedin ama olmadı, olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...